Primer pla de José Luis Gil amb mig somriure

Els companys de José Luis Gil confirmen la gerra d'aigua freda sobre el seu estat

José Luis Gil va patir un ictus el darrer 1 de desembre

José Luis Gil és un dels actors més coneguts i estimats del panorama nacional.

 

L'actor, famós pel seu paper d'Enrique Pastor a La que se avecina, va patir un revés en la seva salut el darrer 1 de desembre. Una situació que té molt preocupats els milers de seguidors que li donen suport incondicionalment des de fa anys.

I és que José Luis va patir un ictus que el té apartat de la feina els últims mesos. En un primer moment, les notícies sobre el seu estat eren molt escasses i els que més l'estimen han estat molt pendents de l'evolució de l'actor.

José Luis Gil actuant a 'La que se avecina'
José Luis Gil continua preocupant els seus després de patir un ictus | Europa Press

«L'actor José Luis Gil ha estat víctima d'un ictus isquèmic agut hemisfèric esquerre. La família de José Luis Gil agraeix la professionalitat i la qualitat humana exercida per tot l'equip de la clínica madrilenya en la seva intervenció i ingrés. Confien que la rehabilitació, el temps i l'acompanyament ajudin a la seva ràpida i total recuperació», deia el comunicat familiar.

«Comença un període clau, de treball i esforç, en què la tranquil·litat és molt important. Per això, volen agrair totes les mostres d'afecte i afecte que estan rebent. I sol·liciten als mitjans de comunicació i als seus seguidors que siguin respectuosos com sempre ho han estat», concloïa el mateix.

Preocupació entre els companys de José Luis Gil

Segons han confirmat alguns amics, l'actor es trobaria a casa seva des de primers de gener recuperant-se d'un ictus que l'ha deixat molt tocat.

Miren Ibarguren en un photocall
Miren Ibarguren es pronunciava fa uns dies sobre l'estat de salut de José Luis Gil | Europa Press

Fa uns dies, la seva amiga Miren Ibarguren revelava que el procés de recuperació continua evolucionant de manera positiva. «Està en recuperació. Ell és molt fort, així que crec que pot amb això i més», explicava l'actriu.

En les últimes hores, Fernando Tejero anava a veure un concert de Miguel Poveda al Teatro Real de Madrid. El cas és que diversos reporters que van anar a l'esdeveniment van preguntar-li per la salut de Gil.

«José Luis és allà, batallant, el pobre»

Tejero ha confessat que va estar molt preocupat per l'estat del seu amic. «José Luis és allà, batallant el pobre. A casa, en rehabilitació, a poc a poc perquè és un procés molt lent», revelava amb cara de preocupació.

A més, Tejero va ser sincer sobre el futur immediat de l'intèrpret de Juan Cuesta, que haurà d'estar aturat molt de temps.

Fernando Tejero somrient
Fernando Tejero ha donat l'última hora sobre José Luis Gil | GTRES

«Jo crec que la temporada vinent no serà a la sèrie», deia l'actor cordovès. Unes paraules amb què reflecteix que, malgrat que vagi evolucionant bé, al seu amic encara li falta molt per tornar.

A més, aquest no ha volgut deixar de recordar un altre amic que ho ha passat molt malament els últims mesos. «Vaig enviar un missatge a Resines, però encara estava hospitalitzat. Pobret, ja sortosament és a casa i ja mateix està una altra vegada donant guerra», confessava aquest davant les càmeres.

D'altra banda, l'actor cordovès també va parlar sobre la part més dura de la vida. I és que ell també s'ha hagut d'enfrontar a alguns problemes de salut mental.

«Jo vaig passar una depressió fa molt de temps, i no ho desitjo ni al meu pitjor enemic. Quan es parla d'estrès, depressió o coses així, és fastigós la veritat. A veure si aquest Govern se'n fa càrrec, cal tenir en compte el tema de la salut mental perquè és més important del que sembla», sentenciava.