Es completa el càsting de 'Tu Cara Me Suena' amb concursant estrella

Mario Vaquerizo tanca la llista de l'edició que començarà a principis d'any

Restava un nom al llistat de concursants confirmats pel talent d'imitacions d'Antena 3 i que produeix Gestmusic. Durant les últimes setmanes han estat molts els noms que s'han anat confirmant amb comptagotes, però encara quedava conèixer el que es preveu que sigui un dels revolucionaris de l'edició que ben aviat es començarà a enregistrar.

Mario Vaquerizo, component de 'Las Nancys Rubias' i marit de la cantant Alaska, serà qui completi la llista d'integrants de 'Tu cara me suena 8'. El seu nom no ha sorprès als seguidors del format, ja que és prou habitual veure a Vaquerizo en diferents programes de televisió protagonitzant moments còmics.

Vaquerizo ha participat en altres talents televisius

Aquest nom, que ha estat confirmat en primícia pel portal Yotele, es suma als de  Maria Isabel, Jorge González, Nerea Rodríguez, Cristina Ramos, els Gemeliers, Rocío Madrid, El monaguillo i per últim, Belinda Washington.

Vaquerizo compta amb varis talents i concursos televisius a l'esquena com per exemple 'Levántate all stars' o 'Masterchef celebrity' i ha estat col·laborador de nombrosos programes com 'Zapeando', 'El Hormiguero' o 'Likes', entre d'altres. Aquest fet ens fa pensar que no li serà gens complicat fer-se amb la complicitat dels espectadors i aconseguir bons resultats en les votacions setmanals. El moment més esperat de tota l'edició, serà sens dubte, si es produeix una visita d'Alaska i interpreten una cançó plegats.

També et pot interessar...