«És completament insòlit», la reacció de la família de Manolo Escobar a les pretensions María Eva

La presumpta filla del cantant ha aconseguit que admetin la seva demanda a tràmit

María Eva García Figueras
María Eva García Figueras | Facebook

El Jutjat de Primera Instància de Villaviciosa ha admès recentment a tràmit la demanda de paternitat de María Eva García Figueras, una asturiana de 58 anys que assegura que el seu pare és el cantant Manolo Escobar. D'aquesta manera, la jutge estudiarà les diferents proves per incorporar a la resolució de la causa.

  

  

  

Ara que la demanda ha entrat a tràmit i existeix una possibilitat real que es converteixi en una filla legitima del cantant, ‘Ok Diari’ s'ha fet ressò de les reaccions de la família del difunt Manolo Escobar.

La família no vol saber res de María Eva

Un dels seus germans, Serafín García Escobar, va confessar que tots a la família «al·lucinen» i que ja només pel fet que s'hagi acceptat la demanda, es tracta d'alguna cosa «completament insòlita».

A més, Serafín afegia: «Nosaltres l'única cosa que seguim creient i sostenint és que el que defensa aquesta dona és mentida». Serafín es mostrava notablement molest amb la situació, no obstant això, davant la possibilitat que el jutge demani proves d'ADN com a proves, es troba disposat a col·laborar i deia: «en aquest cas, farem el que ens digui el jutge».

La problemàtica del cas de María Eva radica en el fet que, ja que Manolo Escobar va ser incinerat i la seva filla legitima, Vanessa, és adoptada, no existeixen mostres d'ADN més enllà que les presents en els germans del cantant, o en els cossos dels seus pares.

De fet, si els germans es neguessin a facilitar les mostres, existiria la possibilitat que el jutge ordenés l'exhumació dels seus pares per tal d'aconseguir les mostres.

No obstant això, abans d'arribar a aquesta situació i si els germans es neguessin a facilitar les mostres, encara existiria l'opció que ells mateixos acceptessin les pretensions de María Eva. Aquest, però, sembla l'escenari més remot, ja que com defensa Serafín: «Això no passarà. El que diu aquesta dona és mentida».

Manolo Escobar y su hija Vanessa
Manolo Escobar i la seva filla Vanessa | Cedida

 

Sin embargo, el hermano del cantante no ha sido el único en dar su opinión; también la periodista Ana García Lozano, hija de Baldomero García Escobar y sobrina del artista, quiso decir la suya.

«Soy la primera sorprendida. Es un tema en el que no quiero entrar porque todos estamos muy sorprendidos. Manolo no tenía secretos», aseguraba. Ana, no se quedaba ahí y añadía: «era muy abierto y estoy convencido de que, si esto fuera cierto, él la habría reconocido inmediatamente e incluso su mujer, Anita, lo hubiera aceptado».

 

Ana García Lozano, en el funeral del cantante
Ana García Lozano, en el funeral del cantante | EspañaDiario

 


Comentaris

envia el comentari