La complicada decisió de Telecinco que afecta 'Gran Hermano'

Mediaset no ha tingut en compte el seu format estrella a la presentació dels seus nous formats per al 2020

Estela Grande i Jordi González
Estela Grande ha estat l'última expulsada de l'actual edició de 'GH Vip' | GTRES

Poques setmanes abans d'acomiadar l'any, Telecinco ha preparat una promoció on anuncien el que seran els seus nous formats per al 2020. De fet, la promoció compta amb una versió extensa on es detallen tots i cadascun dels formats que tenen previstos estrenar en el nou any, algun d'ells encara en una fase molt inicial del projecte.

És per aquest motiu que sobta molt que un dels formats estrella de la casa no aparegui, sabent que sempre és un gran al·licient per als seguidors de la cadena de Paolo Vasile.

'GH Dúo' es queda sense promoció

Ens referim a la nova edició de 'Gran Hermano Dúo' i que s'havia d'estrenar previsiblement a principis de gener, un cop passessin totes les festivitats de Nadal. Però segons sembla, la mala premsa que se'ls hi ha donat amb el cas Carlota, farà que Mediaset hagi de construir una nova jugada per poder tornar a emetre un programa de telerealitat, sense arrossegar aquests problemes d'imatge. Una de les idees amb les quals especulen alguns mitjans digitals seria la creació d'una nova edició de famosos en convivència però sense fer servir la marca 'Gran Hermano', fent així que aquesta descansi durant un temps mediàticament.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari