Imatge d'arxiu de la periodista espanyola Ana Rosa Quintana

La compra milionària d'Ana Rosa Quintana que revela els seus plans de futur

La periodista torna a invertir en matèria audiovisual

Ana Rosa Quintana ha comprat la productora 'Unicorn Content', encarregada de produir programes com 'El programa de Ana Rosa' i 'Ya es mediodía', segons informa el web 'Vozpópuli'. La veterana presentadora i empresària ha comprat una participació majoritària a Xelo Montesinos, la fundadora de la companyia Unicorn, que fins al dia d'avui tenia el 70% de l'accionariat i seguirà com a accionista. D'aquesta manera, a partir d'ara Quintana és la màxima accionista d'aquesta empresa audiovisual. 

Ana Rosa Quintana és la nova presidenta de 'Unicorn Content'

El 30% restant de l'accionariat està en mans de Mediaset Espanya, de la qual Unicorn és la productora més important. L'operació de compra va ser registrada el passat dijous 16 de juliol en el Registre Oficial a Madrid.

Ana Rosa Quintana es converteix d'aquesta manera en la presidenta del Consell d'Administració, mentre que Montesinos es manté com a consellera delegada. Per una altra banda, Àngel Santamaría, responsable d'auditoria interna de Mediaset, actiu a totes les productores participades, també està present a la cúpula.

Ana Rosa porta des de 2005 vinculada a la cadena de Fuencarral

Després de la seva sortida de Banijay, propietària de Quars Produccions, productora que Quintana va fundar el 2000, Ana Rosa torna a invertir en el  pla audiovisual. Fa uns mesos, la presentadora i la companyia Banijay  van tenir un arbitratge per tancar la desvinculació de la comunicadora. Banijay li va comprar totes les seves accions i la periodista va haver d'abonar una compensació.

Després d'acabar el període de no competència, Quintana ja pota tornar a invertir en empreses del sector audiovisual. El passat mes de juny, la presentadora  va ampliar la seva relació amb el grup de Fuencarral, que van units de la mà des de 2005, quan va arribar procedent d'Antena 3.