Concha Velasco explica els secrets de les festes privades de Franco

L'artista ha estat entrevistada per Bertín Osborne al programa 'Mi casa es la tuya'

Imatge de Concha Velasco, durant l'entrevista al programa 'Mi casa es la tuya'
Concha Velasco va repassar la seva vida i la seva trajectòria professional en una entrevista amb Bertín Osborne. | TELECINCO

Fa uns dies, Concha Velasco va ser notícia perquè en una entrevista amb Toñi Moreno va reconèixer que el seu amor impossible va ser Manolo Escobar. Aquest divendres a la nit, l'artista ha tornat a situar-se en boca de tothom després de realitzar noves confessions. Ho ha fet al programa de Telecinco 'Mi casa es la tuya', on ha mantingut una interessant xerrada amb Bertín Osborne.

Concha Velasco ha repassat pràcticament tota la seva vida, des de la seva infància, marcada per un pare franquista que els va donar «mala vida», fins a la seva trajectòria professional. En aquest extens repàs, ha revelat alguns aspectes sobre les festes privades de Francisco Franco, en què va arribar a participar i en les quals els artistes convidats havien d'entretenir el dictador i la seva esposa, Carmen Polo.

Les festes del 'Caudillo' al Palau Reial de la Granja de Sant Ildefons

Durant dècades, s'ha parlat molt de les celebracions que organitzava el dictador Francisco Franco al Palau Reial de la Granja de Sant Ildefons, a la província de Segovia. Tot i que alguns artistes han negat haver participat en aquestes festes, Concha Velasco ha reconegut que va assistir-hi, com també ho van fer Lola Flores o María Dolores Pradera, entre altres. En aquest sentit, l'artista va assegurar que «hi vam anar totes i tots, diguin el que diguin. Jo hi vaig anar sempre que em van cridar. Mai em vaig negar i maig em van forçar». 

Concha Velasco ha afegit que anar a aquestes festes «era un honor, perquè l'any que no et cridaven és que ja no eres estrella». Segons ha explicat, el desaparegut Tony Leblanc va ser qui la va portar a ella a la primera d'aquestes festes, on ella cantava i interpretava diferents papers. Velasco també ha reconegut que hi havia regals per als artistes convidats: «El primer any et regalaven una polsera, el segon any una safata i cada any el regal era més important».

L'actriu ha reconegut que tots aquests regals els té a casa seva, a la vista de tothom. Això sí, ha reconegut que, una vegada que va obrir aquella per a un reportatge, va decidir guardar-los. El seu fill Manuel, que també ha participat en una part del programa, va assegurar a la seva mare que «això forma part de la teva història. No has fet res del que t'hagis d'avergonyir». L'últim detall que ha revelat Concha Velasco ha estat que l'únic artista que va ser felicitat per Franco en aquestes festes va ser Raphael: «Es va parar davant d'ell i li va dir: 'Molt bé'».


Comentaris

envia el comentari