ÚLTIMA HORA

💉 Alemanya recomana no administrar la vacuna d'AstraZeneca als majors de 65 anys

L’error d’‘Ahora Caigo’ del que parla tothom

La concursant va situar la NASA a l’edat mitjana

Blanca, concursant d’‘Ahora Caigo’, va fallar en preguntar-li l'any del primer viatge espacial comandat només per dones, gener del 2020
Blanca, concursant d’‘Ahora Caigo’, no va saber quin és l'any del primer viatge espacial comandat només per dones | Antena 3

Generalment els nervis solen jugar una mala passada en el moment menys oportú. Això és el que ha passat a una concursat del programa ‘Ahora Caigo’ d’Antena 3 que va fer que tot el plató i els espectadors es revolucionessin per la resposta que va donar a una pregunta, en un principi, senzilla, però que va acabar situant la NASA a l'edat mitjana.

Primer viatja espacial comandat per dones

Era el torn de Blanca per respondre i la pregunta que li va tocar en un principi era senzilla, però es va posar nerviosa i cada cop donava una data diferent i del tot impossibles. La pregunta que li va fer Arturo Valls era: «En quin any la NASA va fer per primera vegada un viatge espacial comandat només per dones?». Com a pista donaven un any acabat en 19.

Tanmateix, mentre el compte enrere passava, Blanca no va aconseguir trobar l’any correcte, dient de tot i, fins i tot, alguns impossibles situats fa segles. «1919, 1819, 1719, 1719, 1619, 1519, 1419...» i amb espavents a les manes va repetir: «1519, 1719, 1819, 1919... Ai, no!».

Finalment, el temps va arribar a la seva fi i Blanca no va respondre correctament la pregunta. Així, el presentador li va dir: «Ai, quin embolic t’has fet», rient i fent broma, «Què et sembla la NASA a l’edat mitjana? Si et descures, acabes a Roma. Juli Cèsar, on vas? A la Lluna a veure si...». La resposta correcta era 2019 i Blanca no va poder ocultar la seva sorpresa, mirant al terra i afegint «em mataran», fins que es va acomiadar amb un «us estimo, amics», abans de desaparèixer per la trapa.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari