Un concursant de '¡Boom!' parla per error de 'Pasapalabra', la competència

El presentador, Juanra Bonet, va aprofitar per enviar una salutació a Cristian Gálvez

Juanra Bonet és el presentador
Juanra Bonet és el presentador del programa | Antena 3

Juanra Bonet, presentador del programa d'Antena 3 '¡Boom!', es caracteritza per tenir un sentit de l'humor peculiar. Els concursants que el coneixen ja saben que ell no és de grans somriures, però si de bromes sèries que et fan riure per dins.

En aquest sentit, Bonet va treure simbòlicament i en toc d'humor una targeta groga a un dels participants en el concurs la setmana passada. 

Una merescuda targeta groga

Tot va començar en la darrera prova del programa quan, a la bomba número 13, el concursant havia de respondre a la següent pregunta: «En quin concurs d'Antena 3 es poden comprar vocals?». El jove, sense pensar-s'ho dues vegades i immers en la tensió de la prova, va respondre: «'Pasapalabra!'». 

La sorpresa va arribar quan el noi es va adonar que el programa que havia dit no era d'Antena 3, sinó de Telecinco, la cadena de la competència. El joc va seguir el seu curs per tal de no despistar els concursants i, una vegada finalitzat, Bonet va voler recordar el descuit del noi dient-li que li treia targeta groga per la falta que havia comès.

Això no obstant, el presentador va demostrar que no hi ha més rivalitat i competència que un mateix vulgui tenir, i va aprofitar l'ocasió per enviar una salutació al Cristian Gálvez, presentador, en aquest cas, de 'Pasapalabra'. Així doncs, tot va quedar en una anècdota que, de ben segur, el concursant no oblidarà mai.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari