La concursant catalana d'OT que preocupa per la seva salut i els seus ànims

Els seus companys l'han animat a superar el complicat moment

Els concursants d''Operació triunfo' animen a Ariadna. Gener 2020
La concursant no està passant els seus millors dies | RTVE

Aquesta tarda s'ha celebrat el primer passi de micròfons dins de l'acadèmia d''Operación triunfo'. Aquest és el moment que els alumnes mostren al claustre de professors com porten la preparació dels temes que cantaran a la gala del diumenge vinent. És normal que en aquest moment de la setmana i a més, portant tan pocs dies al programa, estiguin nerviosos i que les cançons no acabin de sortir com desitjarien.

Davant d'aquesta situació els professors han estat prou benevolents i han destacat els punts forts dels concursants per així animar-los i que evolucionin de cara al proper passi de micròfons i que se celebrarà el dissabte vinent, un dia abans de la gala.

Ariadna s'ensorra

La primera a ensorrar-se ha estat Ariadna, la concursant catalana no ha sabut aguantar la pressió i ha esclatat a plorar tan bon punt ha rebut la valoració del professorat. Segons explicava, s'ha desanimat en veure que no l'encertava ni amb la cançó ni la coreografia del programa. Els seus companys l'han animat per a seguir endavant i l'han convidat a seguir treballant. D'altra banda, la concursant també ha patit problemes de salut des del primer dia que va entrar al programa.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari