Un concursant d''Ahora Caigo' comet un error d'allò més sorprenent i es fa viral

L'home no va saber la resposta malgrat tenir-la escrita a la samarreta
Imatge d'Alberto durant el programa. | Antena 3

 

Un concursant d''Ahora Caigo' ha deixat a l'audiència amb la boca oberta per l'error que va cometre. Aquesta vegada no es tracta que la resposta sigui excessivament òbvia i no l'hagi vist com ha ocorregut en altres ocasions al famós concurs d'Antena 3. Alberto va cometre un altre tipus d'error, un que l'ha portat a ser viral.

El concursant es trobava participant en la prova del 'adivina', una en la qual els participants reben una pregunta i han d'escollir entre tres possibles respostes que es repeteixen durant tot el duel. En aquest cas es decidien entre: doctor, senyor o capità.

 

Després d'unes quantes respostes correctes, Alberto va haver de contestar a la següent pregunta: «Què és Steve Rogers a 'Los Vengadores'?». Aquesta qüestió resultarà molt fàcil per aquells que siguin fans de la saga de superherois però no tant pels quals no la coneguin.

Portar damunt la resposta

No obstant això, en aquest cas les xarxes no han criticat la falta de coneixement del concursant sinó que s'han fixat en un altre detall: la samarreta que portava. I és que Alberto lluïa una samarreta del Capità America, sent capità la resposta correcta.

Així doncs, han estat molts els que han bromejat sobre el tema, ja que realment portava la resposta correcta escrita. Així i tot, Alberto va fallar la pregunta en decantar-se per doctor, la qual cosa ha fet que el cas es converteixi veritablement en una notícia viral.

 

 

Els fans veritables ofesos

Els que sí que s'han mostrat crítics amb l'error d'Alberto han estat els seguidors de la saga de Marvel. I és que no només el càrrec coincidia, sinó que el mateix Capità Amèrica apareix a la pel·lícula de la qual es va extreure la pregunta.

Així doncs, molts han acusat al concursant d'estar fent «postureo» i de no ser un fan real d'aquests personatges. Una polèmica que ja ha tingut lloc més vegades, per exemple amb les samarretes que s'han posat de moda de bandes com Nirvana o Guns N' Roses.

 

 

 

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris