Un concursant de 'Pasapalabra' només pot dir «coses bones» del concurs

Santi va sortir en defensa del format a través d'uns missatges a les xarxes socials

Jero de 'Pasapalabra'

Jero va tornar al programa gràcies a una repesca | TELECINCO

'Pasapalabra' és un programa estimat gairebé per tots. Fa molts anys que apareix a la graella televisiva de totes les cases i, tant la producció, com el presentador i fins i tot els concursants, s'han sabut posar al públic a la butxaca.

Cal recordar que en l'actualitat no està passant per un dels seus millors moments en estar a l'espera d'una sentència que ha de sortir en juny i que decidiria la continuïtat o no del programa. Mentrestant, els fans del format poden seguir-lo cada tarda sense cap mena de problema. Una de les polèmiques recents de 'Pasapalabra' ha estat el suposat favoritisme envers alguns concursants com Fran o ara Jero.

Aquest últim va ser repescat fa uns mesos després que fos eliminat feia un temps i amb la intenció de tornar a enganxar a l'audiència arran de la marxa de Fran que, finalment, va endur-se el milionari premi.

La defensa de Santi

Davant aquests rumors, ha estat un dels exconcursants del programa el que ha decidit ficar ordre en la polèmica i sortir en defensa de la direcció tot dient que el tracte per a tots els concursants és el mateix. Es tracta de Santi, un participant que va ser eliminat per Jero i que ha explicat el següent a través de les seves xarxes socials: «Veient el meu comiat sento que a plató no vaig ser capaç de dir tot el que volia, així que obro fil». «De 'Pasapalabra' només puc dir coses bones. 

Cuiden molt als concursants i et fan sentir part de la família des del primer programa. I són un gran equip en l'humà i en el professional. Només així s'explica aquest èxit seguit de dotze anys. Cuiden fins a l'últim detall i dona gust veure'ls treballar amb tanta passió i estima», afegeix Santi. Finalment, acaba l'exposició dient que: «Tota la meva admiració i agraïment. Tot un honor competir amb el meu company i amic Jero, no em surt dir-li rival ni contrincant», va concloure. 

Dos concursants a 'Pasapalabra'
Santi va ser eliminat per Jero a 'Pasapalabra' | TELECINCO

 

Un agraïment per les paraules de l'exconcursant

De ben segur que des de l'organització del programa han agraït les paraules de Santi, ja que no sempre se senten coses tan boniques i agraïdes de la feina que és dur a terme darrere de les càmeres. Christian Gálvez és el presentador que més anys porta presentant el concurs i, està clar que els concursants i l'audiència també l'estimen pel seu carisma, la seva atenció i el seu somriure sempre disposat a ajudar en qualsevol moment.

Christian Gálvez és el presentador de 'Pasapalabra'
Christian Gálvez s'ha guanyat al públic amb el seu carisma | TELECINCO

 


Comentaris

envia el comentari