IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un concursant de 'First Dates' indigna les xarxes per la seva actitud masclista

El sevillà Antonio: «Vull una noia que estigui al meu nivell»

Antonio
Antonio, el convidat de 'First Dates' que ha enfadat l'audiència | Mediaset

El programa 'First Dates' de Cuatro ha tornat a generar una gran polèmica per l'actitud d'un dels seus convidats que en principi anava a buscar l'amor, però va acabar sorprenent la seva cita i a tots els espectadors, els quals es van quedar estupefactes.

En aquesta ocasió, el protagonista és Antonio, un cambrer provinent de Sevilla i que té 21 anys. La seva actitud no va agradar gens i va revolucionar les xarxes. Tan sols començar, ja va cridar l'atenció en definir com era: «Sóc un provocador i un cregut, perquè puc». Tanmateix, la indignació va anar a més a raó dels seus inadequats comentaris: «Vull una noia que estigui al meu nivell».

Sonia era la cita del jove i sembla que l'únic que tenien en comú era l'edat perquè a ella tampoc li van agradar els seus comentaris. La noia no esperava trobar-se en aquesta situació i va reaccionar com va poder donades les sorprenents circumstàncies, però el noi li va retreure que es «cabrejava fàcilment».

La cita va estar marcada per la incomoditat i, tal com es veia venir, ambdós van rebutjar tenir una segona cita: «No tindria una segona cita encara que em paguessin», «Ni de broma».
 

El jove «masclista» 

L'audiència es va enrabiar i van defensar que una persona amb aquesta actitud no hauria d'aparèixer a la televisió perquè pot influir en els espectadors i podria fer que s'imitessin les seves accions. A més, van considerar que es tractava de comentaris «masclistes» que no s'haurien de consentir.

Inclús, alguns dels usuaris de les xarxes socials van arribar a dir que les seves accions i actuacions podrien equiparar-se amb les d'una persona que acaba maltractant altres. Així doncs, han aparegut moltes publicacions a Twitter en què es rebutja la seva aparició televisiva i la seva actitud i comentaris constants.


Comentaris

envia el comentari