Macarena, participant de First dates, va confessar que mai porta roba interior

Macarena deixa sense paraules 'First Dates' després d'explicar per què no porta calces

La participant ha deixat estupefactes els espectadors

Sense cap dubte, 'First Dates' és un dels programes de televisió que més enrenou genera, ja que mostra d'això és que cada nit les xarxes 'cremen' amb els participants que hi acudeixen per trobar l'amor.

I precisament això ha succeït aquesta setmana amb Noah i Aren, així com amb Macarena. Aquesta última ha explicat que mai porta calces i el perquè, deixant a tots els espectadors amb la boca oberta.

Macarena i la seva sorprenent confessió a 'First Dates'

Des de Sevilla va arribar al restaurant de Cuatro aquesta dona, de 40 anys, disposada a trobar l'amor de la seva vida. Es va presentar com a professional de la informàtica alhora que va exposar que valorava l'elegància i que li agradava el que és clàssic.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La seva cita va ser José Luis, de 38 anys i oriünd de Guadalajara. Un home de dos metres d'alçada, que treballava com a operador de comptes i que anava al programa per buscar una relació seriosa.

Aparentment formals eren els dos participants. No obstant això, tot va canviar quan ella va confessar una cosa al públic de l'espai: mai fa servir roba interior.

Un costum davant el qual va admetre que li ha fet guanyar problemes. En concret, va arribar a manifestar que per aquesta circumstància «la meva mare em donava pallisses de petita».

La participant de 'First Dates' explica el perquè no porta calces

Macarena va donar a conèixer que no es gasta els diners en calcetes i va explicar les raons que sigui així: «Si a tu et tapen el nas i la boca, què passa? Doncs que no pots respirar, vas asfixiada».

«Doncs el mateix li passa a tot el que té orificis, ha de transpirar. Aire, aire», explicava.

Alhora va afegir: «Per què s'ha de dur calces? Qui ho diu? Bé, doncs jo no les utilitzo i soc feliç. Mai he agafat infeccions ni res. M'encanta».

Davant aquestes afirmacions, molts espectadors es van preguntar si a la sevillana no li preocupava lluir peces curtes i no portar roba interior. I molt aviat ella va donar resposta a aquesta qüestió: «vestits curts em poso a l'estiu i jo no tinc cap problema».

«Jo em cuido perquè no m'aixequi el vestit. Però, escolta, que si se m'aixeca, no passa res. Les dones tenim totes el mateix».

És més, va dir: «Jo tampoc és que el tingui quadrat ni rectangular ni tinc res en horitzontal. En fi, que totes tenim el mateix i a mi no és que em suposi un trauma».

Altres curiositats que la van fer destacar

A més de la seva passió per no portar roba interior, l'andalusa va aconseguir convertir-se en protagonista de la vetllada per altres motius. En concret, perquè li va fer una confessió molt singular a la seva cita: «M'agradaria treballar en un tanatori. Tinc estudis de tanatoestètica i m'apassiona tot el món funerari».

Tot i això, aquí no va quedar la cosa. Tampoc va dubtar a parlar de la seva faceta més privada: «Jo tinc un consolador a casa meva, és negre i té una bona grandària. Ni es queixa, ni taca i en tres minuts ja em té a punt».

«Avui dia tot és pits i cul, tot és carn fàcil. Un aquí et pillo i aquí et mato, un fins després, Mari Carmen i ja. I això amb mi no va».

Així mateix, va aclarir: «Jo et puc obrir el meu cor, però per obrir-te les cames he d'estar molt convençuda».

Finalment, es va quedar sense trobar l'amor a Cuatro i la seva cita no va anar a més. No obstant això, està clar que va endur-se l'atenció del públic durant tota la nit.