Una concursant de ‘La isla de las tentaciones’ creu que un cantant famós podria ser el seu pare

Ara per ara, però, cap dels dos cantants s’ha pronunciat al respecte

Fani, una de les concursants del nou programa de Telecinco 'La isla de las tentaciones', gener de 2020
Fani, una de les concursants del nou programa de Telecinco 'La isla de las tentaciones' | Mediaset

El nou programa de Telecinco i Cuatro arriba amb força, ‘La isla de las tentaciones’ posarà a prova l’amor entre cincs parelles participants, convivint per separat cadascú amb deu solters disposats a enamorar-los, i ara per ara els participants amaguen alguns detalls de la seva vida privada que els espectadors del programa ja coneixen. És el cas de Fani, una noia de Sevilla que participa en el programa amb la seva parella de fa set anys, Cristopher, que ha explicat un secret sobre qui és el seu pare que ha sorprès tothom.

Dos cantants famosos, en el punt de mira

Durant la presentació de Fani a ‘La isla de las tentaciones’, la noia ha compartit els seus orígens i ha captat l’atenció de tota l’audiència en el moment en el qual ha començat a parlar sobre el seu pare. Així, ha explicat que la seva mare es dedicava al món de l'espectacle i que havia tingut relació amb diversos famosos del món de la música i d'aquí sorgien els seus dubtes sobre la identitat del seu pare.

Segons ha dit Fani, dos cantants espanyols podrien ser el seu pare, ja que en el seu moment se’ls va relacionar amb la seva mare. En concret, els noms dels famosos que estan en el punt de mira són Emilio, de ‘Los Chichos’, i José, de ‘Los Chunguitos’. Ara per ara, però, cap dels dos cantants s’ha pronunciat al respecte i tots els espectadors de ‘La isla de las tentaciones’ esperen que la veritat acabi sortint a la llum.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari