Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El concursant de 'MasterChef6', Daniel Escribano, confessa la seva relació amb Rebeca de 'GH17'

No és l'únic participant que està relacionat amb una cara coneguda
Daniel, concursant de 'MasterChef 6' i parella de Rebeca de 'GH17'.   | TVE

 

Aquesta setmana ha començat la sisena edició del programa culinari de TVE, 'MasterChef' i, a poc a poc, van sortint a la llum sorprenents detalls de la vida de cadascun dels concursants. 

 

Una edició que estarà marcada per les relacions que mantenen alguns dels participants amb diverses cares conegudes del panorama mediàtic espanyol, com és el cas d'Eva Sakay, exdona del pilot de Fórmula 1 Marc Gené.

 

Així doncs, i durant els últims dies, ha sortit a la llum que un altre dels concursants de 'MasterChef' també mantindria una relació amb un rostre bastant conegut. És el cas de Daniel Escribano, qui es va presentar al programa com a un bomber amb vocació de cuiner, i el qual manté una relació amb Rebeca, exconcursant de 'Gran Hermano 17'. 

 

Una relació sobre la qual el jove ha deixat constància a les xarxes socials. I és que a través d'una publicació al seu compte d'Instagram, Daniel ha dedicat el seu pas pel programa a la seva parella, amb una romàntica imatge: «Com sempre, ella al meu costat. Som un i aquesta experiència te la dedico», escrivia Daniel. 

 

Marina manté una estreta amistat amb Fonsi Nieto 

Una altra de les sorpreses que s'han emportat els seguidors d'aquesta nova edició de 'MasterChef' té a veure amb la concursant Marina, qui manté una estreta amistat amb el DJ i expilot Fonsi Nieto

 

Fonsi Nieto mostra el seu suport a Marina, concursant de 'MasterChef 6'. | Instagram / @fonsinieto10

 

Una relació que ha sortit a la llum després que el mateix Fonsi publiqués una imatge al seu Intagram Stories, on donava suport a la seva amiga MArina: «Ànims amiga», escrivia Fonsi. Tanmateix, cal recordar que l'expilot també va agaudir d'aquesta experiència, ja que va participar a 'MasterChef Celebrity'. 

 

Eva Sakay, dispuesta a desligarse de Marc Gené

Mientras unos no dudan en demostrar su vinculación con personajes conocidos, otros prefieren aprovechar su paso para demostrar todo lo contrario. Es el objetivo de Eva Sakay, quien contrajo matrimonio con Marc Gené en 2005. 

Eva Sakay no vol que se la vinculi amb Marc Gené

Eva Sakay, exdona de Marc Gené i concursant de 'MasterChef 6'. | TVE

 

No obstant això, i mentre alguns dels concursants volen demostrar els seus vincles amb personatges famosos, també n'hi ha que volen tot el contrari, com la participant Eva Sakay, qui es va casar amb Marc Gené l'any 2005. 

 

De fet, al seu vídeo de presentació, l'exdona del pilot va voler deixar clar que la seva intenció era la de desmarcar-se de Gené: «Per primera vegada, faré alguna cosa per ser jo, ni l'ex de ningú, ni la filla tampoc». 

 

Així doncs, i després d'una llarga relació i dos fills en comú amb el pilot, ara és el moment que Eva demostri que es val per ella mateixa i deixar de ser la «dona de».