ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

Un concursant no es talla i explica què passa amb Mayka després de 'La isla de las tentaciones'

El temptador ha estat durament criticat per la seva ex parella, Andrea

Mayka a 'La isla de las tentaciones'
El temptador ha estat durament criticat per la seva ex parella, Andrea | Telecinco

Óscar Ruiz ha estat un dels protagonistes de les dues edicions de 'La isla de las tentaciones' després de temptar a dues noies que havien d'entrar amb parella al conegut reality de Mediaset. Mentre uns afalaguen el caràcter del concursant per conquistar el cor de les dones, altres l'acusen de ser poc lleial i d'intentar guanyar fama a partir de participar en el concurs. 

A més de ser criticat a les xarxes socials, l'anomenat també ha estat durament atacat al reality, per les temptadores i pels concursants després d'iniciar una relació amb Mayka, concursant de 'La isla de las tentaciones'. 

Andrea, l'exparella d'Óscar i actual temptadora, no ha dubtat en carregar contra la que va ser la seva temptació en diverses ocasions. Ara, amb els peus fora de la República Dominicana, el jove li contesta fermament disposat a netejar la seva imatge. 

«Per a no reconèixer els seus errors, ella m'intentava tirar per terra a mi, a més dient-me que era un mentider (...) Allà va començar a anar tot a pitjor. Jo crec que és evident que no li agrada Cristian, ja que només entrar es va apropar a Lester (...) i quan Lester ja no li va donar bola ni li va donar cita, ella es va fixar en Cristian. I si Cristian no li hagués donat bola, doncs se n'hauria anat amb un altre. Jo crec que no li agradava cap i que simplement volia protagonisme», sentenciava a través del seu perfil d'Instagram

El jove, tampoc ha tingut bones paraules cap a Lester, el qual també l'ha criticat per tenir relacions amb Mayka. «El primer fantasma aquí és ell, ja que la seva parella li importa una merda. Li van donar l'oportunitat de vetar a Dani i ell va dir a Pablo ràpidament que li donava el collar per a ell, perquè estava fregit per tornat a la vila i pillar a Patri, i no haver de justificar-se per res», li responia Óscar des d'Espanya. 

No obstant això, el jove sí que ha tingut bones paraules cap a la parella de Lester, Marta, de la qual ha dit que «té un caràcter fort, i té molts alts i baixos, però és cert que amb ella t'ho passes d'allò més bé i em sembla una noia estupenda».

La relació entre Óscar i Mayka

Sense cap mena de dubte, una de les respostes més esperades era la de conèixer si Mayka i ell havien continuat amb la seva relació fora dels focus. Sincer i amb ganes de tancar boques, el temptador responia a la pregunta de «què opines sobre que es digui que te'n vas anar cap a la més fàcil?».

«El primer, no comparteixo que Mayka fos la més fàcil; i el segon, jo quan entro no sé absolutament res d'elles. No sé com són personalment, no sé com són els seus xicots i no sé com són les seves vides. Jo simplement em guio per una atracció física, i la que més em va transmetre en aquell moment va ser Mayka, i per això la vaig escollir», contestava Óscar de forma tallant. 

Sense cap mena de dubte, unes boniques paraules cap a la concursant que deixen entreveure que, independentment de la seva relació actual, la parella es porta d'allò més bé.


Comentaris

envia el comentari