Una concursant d''Operación Triunfo' sorprèn cantant en català

La cantant guardava un bon record personal d'aquesta cançó

Tot i que Miki Núñez ja ho va fer en l'anterior edició, sempre sorprèn veure una concursant dalt de l'escenari d''Operación Triunfo' cantant en català. Ahir va ser la primera gala de la nova edició d'OT 2020, i la concursant Samantha Gilabert, una noia alacantina, s'ha llençat a la piscina amb el tema 'Que tinguem sort' de Lluís Llach. Una cançó preciosa que li ha servit per guanyar-se la seva estança al concurs.

La jove de 25 anys ha explicat en directe que els seus referents musicals són Christina Aguilera, Despistaos i Michael Jackson, però en aquesta ocasió no ha dubtat en interpretar l'icònic tema de Lluís Llach, ja que segons ha explicat compta amb certa història en la seva vida personal.

Un tema amb història

Samantha ha aconseguit entrar a la casa, fent-se un lloc entre els setze concursants gràcies a la cançó catalana, que explica que ja va cantar en la boda de la seva germana. Sembla que, gràcies a saber-se el tema tan bé i cantar-lo amb tant de sentiment, ha aconseguit fascinar al programa, que li ha donat el pas directe per entrar a l'acadèmia.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari