Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una concursant de 'La ruleta de la suerte' deixa al·lucinant tots els espectadors amb la seva divertida aparició

El seu nom és Asun, és regidora i mare, però de professió és humorista, i el seu comportament ha arrasat a les xarxes

 

L'últim programa del concurs matinal ‘La ruleta de la suerte’ que emet tots els dies Antena 3 s'ha convertit en un dels més comentats a les xarxes socials. Feia molt de temps que aquest espai presentat per Jorge Fernández no donava portava tanta cua, però el caràcter d'una de les concursants ha deixat tothom al·lucinant.

  

  

I és que la seva exagerada energia i expressions l'han ajudat a no passar gens desapercebuda. Quan el presentador feia les presentacions ja es veia venir, ja que va començar dient: «Ara us presentarem una concursant amb la qual ens estàvem rient una miqueta perquè m'estava posant en ordre el xacra.

 

 

Les seves gracioses i divertides reaccions

 

Però no es podia imaginar com ha acabat Asun gaudint del programa i convertint-se en la protagonista, sense necessitar crits d'ànim del públic, ja que els feia ella mateixa, cantant les típiques cançons i les seves particulars expressions d'alegria «Toma, Toma, Toma!».

Ella s'ha presentat com a regidora d'un poble de Salamanca i mare, encara que Asun ha acabat revelant: «Com a professió, sóc còmica, faig monòlegs i micro teatre, i sóc animalista, m'agrada recollir totes les bestioles que veig pel carrer».

La peculiar concursant finalment va arribar a guanyar 1.750 euros i també va arribar a la ruleta final, on desitjava que li toqués el cotxe: «Em vindria molt bé perquè el meu 'Tornado' ja té mig milió de quilòmetres». I encara que finalment no aconseguís endevinar el panell, molt riallera va contestar: «Fem un altre intent».

La reacció a les xarxes


Feia molt temps que 'La ruleta de la suerte' no protagonitzava els comentaris crítics, divertits i irònics a les xarxes socials, però Asun s'ha ficat a tots en la butxaca, arribant a assegurar que aquest ha estat «el millor programa de la història».

 

Pero por favor!!!! Estáis viendo la Ruleta de la Suerte??? OSEA, LA ASUN ESA ESTA PUTAMENTE LOCA NO!?!?!?

 

 

 

 

Comentaris