Un concursant de 'La Ruleta de la Suerte' va deixar tothom bocabadat

Un concursant de 'La ruleta' deixa Jorge Fernández al·lucinant: en 3 segons

Jorge Fernández va emmudir davant la gesta del participant

Els espectadors de 'La Ruleta de la Suerte' van ser testimonis de la gran gesta que va protagonitzar un dels seus concursants. El programa més longeu d'Antena 3 porta una dècada regalant grans moments que han passat a la història. Jorge Fernández,  al costat de la resta de membres de 'la Ruleta', ofereixen un ambient distès on els participants se senten com a casa. I això és precisament el que li va donar la tranquil·litat a Dani per convertir-se en tot un fenomen.

Molts han estat els concursants que han passat per l'espai d'Atresmedia demostrant la seva gran habilitat en resoldre panells. També hi ha hagut víctimes dels seus propis nervis que han acabat fent un concurs desastrós. Però aquest no ha estat el cas de Daniel. Va arribar disposat a proclamar-se guanyador, però va superar totes les expectatives. La seva gesta ha corregut com la pólvora i fins i tot el mateix presentador es va quedar amb la boca oberta.

Un concursant de 'La Ruleta de la Suerte' deixa a Jorge Fernández amb la boca oberta

El jove es va presentar il·lusionat i va fer un concurs impecable que li va permetre guanyar 1.500 euros i un pas a la Gran Final. Estava clar que els panells eren el seu fort i que tenia una visió ràpida per resoldre'ls. No obstant això, encara li quedava per protagonitzar un dels moments que quedaran en la història de 'la Ruleta'. Dani s'enfrontava al panell final. Davant d'ell la pista donada per Jorge Fernández: «Àlbum i cantautor». Com a ajuda les quatre consonants R, S, F, I i la vocal O.

Era el torn de Dani i de la seva selecció de lletres. «N de Navarra, L de Lugo, D de Dani, l'A d'Astúries i la T de Toledo», deia amb l'esperança d'encertar. I no li va anar gens malament, ja que amb la seva elecció i l'ajuda del programa, s'omplien onze forats del panell. Va ser llavors quan Jorge Fernández va iniciar el compte enrere. En menys d'un minut, el concursant havia d'endevinar el panell final, i a Dani li va sobrar temps. En només tres segons va respondre: «Sorra a les butxaques i Manolo García», va dir.

Jorge Fernández emmudeix davant el guanyador

El presentador basc i el públic no podien creure el que acabava de passar. El concursant ni tan sols pestanyejar a l'hora de contestar i va resoldre el panell amb gran encert. «T'ha sobrat molt de temps, no has estat nerviós en cap moment, perquè ho has vist des del principi», li deia Jorge. Dani es mostrava feliç per la gesta que acabava d'aconseguir, ja que ningú havia aconseguit resoldre el panell final en tan poc temps. Finalment, el sobre que va triar sumava 2.000 euros més els 1.500 acumulats.