Imatge dels concursants de Supervivientes 2022

Una concursant de 'Supervivientes' s'emporta una gran decepció en sortir del concurs

Revelen la traïció d'una de les concursants més icòniques de 'Supervivientes'

Supervivientes té tots els focus posats a la final d'aquesta nit, on es decidirà qui guanyarà flamantment aquesta edició. Tanmateix, aquesta setmana ha sortit una entrevista de la qual tothom parla. Ens referim a l'exclusiva que ha ofert per a la revista Lecturas una de les darreres expulsades del reality.

Parlem d'Ana Luque, una concursant que va saltar a la fama a Supervivientes 2021,quan anava al plató de Telecinco per defensar Olga Moreno.

Sens dubte, Ana va cridar l'atenció de l'audiència per la seva desimboltura i simpatia a l'hora d'expressar-se en aquelles gales. Va defensar perfectament una amiga, que finalment es va sortir amb la seva i amb els 200.000 euros de premi com a guanyadora del reality de Telecinco.

Una supervivent pateix la pitjor decepció

Telecinco la va fitxar com a nova supervivent de l'actual edició de Supervivientes i el seu pas per Hondures va ser més exitós del que ella creia.

Es va quedar a les portes del desenllaç i va confirmar el que ella havia fet per defensar Olga Moreno. Era un diamant brut a polir i, per això, Telecinco li va donar la confiança de participar.

Així doncs, només sortir del reality, Ana Luque ha parlat de tot en una exclusiva, incloent-hi alguns temes espinosos. Per exemple, el seu malestar perquè Olga no la va defensar com calia als platós durant el seu pas pel concurs de Mediaset.

«No sé per què no m'ha volgut defensar»

«La segueixo volent i crec que la meva amistat amb ella és bona, però no entenc per què no m'ha donat suport com necessitava», ha confessat. I ha afirmat que ella sempre li ha donat el seu suport des que són amigues «fa deu anys».

Fotomuntatge d'Ana Luque i Olga Moreno
Ana Luque té una conversació pendent amb Olga Moreno. | Catalunya Diari

Alhora, aquesta ha revelat que Olga no volia que anés a Supervivientes perquè no la veia «tan forta com per aguantar l'experiència». Així mateix, sap que té «una conversa pendent amb ella» després d'assabentar-se que no l'ha defensada ni a xarxes ni al plató.

Una defensa que sí que ha fet amb Matamoros, i lamentava que «no ha estat a l'altura i jo sí que ho vaig estar quan vaig anar a defensar-la. Crec que ho vaig fer força bé, no entenc per què no ha fet allò que jo sí que vaig fer amb ella. No sé per què no m'ha volgut defensar», ha exposat.

A més, Ana Luque creu que no se li «han reconegut» els seus èxits per mantenir una amistat amb l'andalusa. Denuncia que el seu entorn la va criticar per emportar-se bé amb Jorge Javier.

La reacció d'Olga no s'ha fet esperar

Darrere d'aquesta exclusiva, des d'El programa del verano, han parlat amb l'ex d'Antonio David i aquesta ha estat la seva reacció. «S'ha assabentat de l'entrevista literalment per la meva persona. De fet, he hagut d'enviar-li l'entrevista i ella no tenia ni idea que Ana Luque faria aquesta exclusiva».

Diu una redactora que li ha donat un temps a l'Olga i que, després de llegir l'entrevista, li ha trucat. «S'ha quedat blanca, en xoc, perquè dilluns va ser el darrer cop que la va veure. I, de fet, demà havien quedat».

Sobre la defensa de Kiko Matamoros i no d'Olga, aquesta es defensa així. «No he defensat Ana Luque perquè crec que no ha fet res perquè la defensi. No ha estat nominada per fer una defensa pública».

▶️ El sorprendente motivo por el que Sonsoles Ónega decidió traicionar a Telecinco

«Les vegades que he hagut de treure la cara per ella, ho he fet. Estic en xoc, no entenc res i estic molt sorpresa amb la meva amiga», ha sostingut.