Unes concursants de '¡BOOM!', d'Antena 3, fan publicitat de Telecinco sense voler-ho

Les concursants van afirmar erròniament que la primera cadena en emetre el concurs 'La ruleta de la fortuna' va ser la cadena rival

Juanra Bonet a '¡Boom!'
Juanra Bonet a '¡Boom!' | Antena 3

El darrer dimecres, es va crear al concurs que presenta Juanra Bonet ‘¡Boom!’, una situació del tot caricaturesca quan ‘Las arqueras de Babia’, el grup aspirant a endur-se el premi, van respondre a una pregunta cometent tal errada que fins i tot el presentador les va posar en evidència.

A la pregunta del presentador: «En quin canal de televisió es va emetre per primera vegada a Espanya ‘La ruleta de la fortuna?’», una de les integrants de l’equip va respondre quasi a l’instant: «Telecinco». Un error que van pagar car les concursants i no només perquè tal incorrecció les allunyava del premi, sinó per la reacció de Juanra Bonet a la seva resposta.

La resposta de les concursants va deixar atònit el presentador | Antena 3

 

La primera cadena a emetre el programa va ser Antena 3, amb Mayra Gómez Kemp com a presentadora. Tres anys després, durant el 1993, va passar a mans de Telecinco on va romandre durant 4 anys; va ser l’any 2006 quan el concurs va tornar on havia nascut, a Antena 3.

Amb la rivalitat manifesta que mantenen des de fa anys Antena 3 i Telecinco, seria una mica estrany que una cadena esmentés l'altre, va ser per això que Juanra Bonet va quedar bastant sorprès de la resposta de les concursants, ja que és evident que Antena 3 no faria publicitat de la seva enemiga principal, així que era quasi impossible que la resposta correcta fos Telecinco; d’aquesta manera, Juanra Bonet els va retreure la seva poca visió a les concursants: «Però com posarem aquí una resposta d’allí?», va manifestar davant la vergonya de 'Las arqueras de Babia'.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari