Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Baixen les temperatures amb vent en alguns punts i sol arreu dimarts

ÚLTIMA HORA

Mor un menor atropellat en una zona urbana a Osona

Tres catalans entre els concursant de la nova edició d’’Operación Triunfo’

Carlos Right, Luis i Miki lluitaran per poder entrar a l’Acadèmia
Imatge d'arxiu d''Operación Triunfo' | OT

 

'Operación Triunfo' ha anunciat aquest divendres els 18 concursants que el pròxim dimecres, 19 de setembre, lluitaran per entrar a l'Acadèmia i formar part definitivament del concurs musical. Entre aquests 18 escollits, n'hi ha tres de catalans, un menys que en l'anterior edició en què hi va haver quatre: Aitana Ocaña, Alfred García, Nerea Rodríguez i Raoul Vázquez.

 

Aquest any, els catalans que lluitaran per entrar a l'Acadèmia i poder convertir-se en els nous 'triunfitos' seran Carlos Right, un noi de 25 anys d'Esplugues de Llobregat; Luis, un noi de 19 anys del Masnou; i Miki, un noi de 22 anys de Terrassa.

 

 

 

 

18 concursants per 16 places

Els tres aspirants catalans estaran acompanyats de quinze cantants més que, com ells, hauran de demostrar que tenen les capacitats per poder creuar a la passarel·la i formar part del programa. Entre África, Alba Reche, Alfonso, Damion, Dave, Famous, Joan Garrido, Julia, María, Marilia, Marta, Natalia, Noelia, Rodrigo, Sabela, Carlos Right, Luis i Miki estaran els propers concursants d'OT 2018'. Dos d'ells, en canvi, hauran de conformar-se a veure el programa des de casa.

 

 

Diverses novetats a la nova edició

Tot i l'èxit que va assolir l'anterior edició d''Operación Triunfo', aquest any hi haurà alguns canvis que s'han anat coneixen a poc a poc i que potser no acaben d'agradar a tots els telespectadors. Un d'ells es troba al jurat, ja que la cantant Mónica Naranjo, una de les més mediàtiques i polèmiques de la pasada edició pels seus comentaris als concursants, no repetirà aquest any. En el seu lloc, segons ha anunciat la direcció del programa, estarà la també cantant Ana Torroja.

 

A més, 'Los Javis' tampoc repetiran com a professors d'interpretació de l'acadèmia, encara que podrien tenir alguna aparició al llarg del programa. La persona que 'encarregarà de subistituir a Javier Calvo i Javier Ambrossi serà l'actriu catalana Itziar Castro, coneguda pels seus papers a la pel·lícula 'Pieles' o a la sèrie 'Vis a vis'.