ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

Els concursants de 'GH VIP' ja tenen les maletes preparades pel programa

Al programa 'Socialité' han analitzat el contingut d'aquestes per intentar endevinar qui seran els futurs concursants del programa

Imagen de la campaña de expectativa de Telecinco con el programa 'Gran Hermano VIP'.
Imatge de la campanya de Telecinco pel programa 'Gran Hermano VIP'  | Telecinco

La data d'inici de 'Gran Hermano VIP' està cada cop més a prop i, segons sembla, els concursants ja tenen les maletes llestes per poder entrar a la casa de Guadalix. Els noms que hi haurà en aquesta nova edició del programa encara no estan confirmats, tot i que ja es coneixen molts dels que probablement hi seran. El programa 'Socialité' ha decidit analitzar les maletes per intentar saber qui participarà en aquest 'GH VIP'.

Aquesta anàlisi de les maletes ha fet que hagin sortit nous noms de possibles concursants que fins al moment ningú s'havia plantejat, aquests es podrien unir a altres que sí que estan ja confirmats, com és el cas d'Isa Pantoja, primera que ha estat confirmada com a futura concursant.

D'altra banda, cal mencionar que el que també està confirmat és Jorge Javier Vázquez, tot i que no com a participant en el concurs, sinó com a presentador d'aquest, substituint a Jordi González.

Sofía Suescun, Aramis Fuster o Corinna entre les possibilitats

En total són 11 maletes amb diferents objectes al seu interior que diuen molt de les persones a qui pertanyen. A la primera de totes es pot veure una ampolla de xampany i també un casset i unes manilles, cosa que podria dir que la maleta és d'algú que es dedicaria al cinema per adults, així doncs, podrien ser tant Apolonia com María Lapiedra.

A la número 2 s'hi poden veure unes claus i també un atrapa-somnis, es diu que podria ser la maleta de Kiko Matamoros, sobre qui s'ha especulat molt per una possible entrada al concurs. La següent maleta té a dintre unes aletes, unes ulleres per bussejar i una tassa de cafè, objectes que pertanyerien a Logan. També la quarta maleta queda bastant clara, al seu interior una 'peineta', unes castanyoles i un ventall que són, clarament, de Chabelita.

La maleta número 5 podria ser de la jove de moda, Sofía Suescun, doncs hi ha en ella una pilota de futbol i unes vambes, objectes que no serien d'ella però sí que podrien ser d'algun amor seu, ja que li agrada bastant lligar amb futbolistes, a més, fa pocs dies que van sorgir rumors sobre el fet que ella fos una de les concursants del programa.

Gran Hermano VIP
Gran Hermano VIP | Telecinco

Hi ha altres maletes, però, que no estan tan clares, és el cas de la número 6, que pels objectes que hi ha al seu interior podria ser tant de Gustavo González com de Chelo. També la 7 pot portar dubtes, i és que podria ser de Miriam Saavedra i també d'Oriana pel toc infantil que té.

Després ve potser una de les més clares: un antifaç, uns prismàtics i roba interior sexy. Tot això fa pensar que la concursant de qui és la maleta no és altra que la polèmica Aramis Fuster. D'altra banda, els objectes de la número 9 podrien ser d'un DJ, per exemple, Fonsi Nieto, però també podria ser la seva ex, Alba Carrillo. La deu podria ser de dos persones que sorprenen molt, Barbara Rey o Corinna, tot i que no està gens clar.

I per últim, la darrera maleta, fa pensar en una persona amb molts diners, així doncs, podria ser tant Tamara Falcó, empresària rica, com Maite Galdeano, ja que la seva filla guanya una gran quantitat de diners i ella, de ben segur que ho guarda tot molt bé.


Comentaris

envia el comentari