Els concursants de 'GH VIP' votaran a les eleccions generals del 10-N

S'entén que els concursants votaran per correu durant els pròxims dies
El 'Súper' explica als concursants de la casa que el 10 de novembre hi haurà eleccions generals | TELECINCO

Tot i que ‘GH VIP’ es caracteritza per l’aïllament dels concursants de qualsevol informació de l’exterior mentre estan dins la casa de Guadalix, a vegades hi ha forces de causa major que provoquen que als habitants de la casa se’ls comuniquin certes informacions, com és el cas d’assumptes que els afecten com a ciutadans.

 

Així ha estat en aquesta ocasió, quan el darrer dimecres, el 'súper' anunciava als concursants de la casa de ‘GH VIP’ la convocatòria d’eleccions generals del 10 de novembre: «Us hem de donar una informació important de l’exterior, el pròxim 10 de novembre hi ha una convocatòria d’eleccions generals».

Els concursants exerciran el vot per correu

Tot i les circumstàncies en què viuen els concursants, tancats en una casa i formant part d’un concurs televisiu, tenen la capacitat d’exercir el seu dret a vot com qualsevol altre ciutadà i així els ho va explicar el 'súper': «‘Gran Hermano’ os proveirà de tot el necessari perquè exerciu el vostre dret a vot».

 

Votar presencialment no seria la millor opció | CatalunyaDiari.cat

Això implica votar per correu, ja que seria inadequat que els concursants sortissin de la casa el dia de les eleccions per votar. El termini per exercir el vot a distància s’ha obert fa pocs dies i expira el 30 d’octubre, així que als habitants de la casa encara els queden uns dies abans de decidir a qui volen votar.

També et pot interessar...