Els concursants de 'GH VIP' votaran a les eleccions generals del 10-N

S'entén que els concursants votaran per correu durant els pròxims dies

El 'Súper' explica als concrusant de la casa que el 10 de novembre hi haurà eleccions generals
El 'Súper' explica als concursants de la casa que el 10 de novembre hi haurà eleccions generals | TELECINCO

Tot i que ‘GH VIP’ es caracteritza per l’aïllament dels concursants de qualsevol informació de l’exterior mentre estan dins la casa de Guadalix, a vegades hi ha forces de causa major que provoquen que als habitants de la casa se’ls comuniquin certes informacions, com és el cas d’assumptes que els afecten com a ciutadans.

 

Així ha estat en aquesta ocasió, quan el darrer dimecres, el 'súper' anunciava als concursants de la casa de ‘GH VIP’ la convocatòria d’eleccions generals del 10 de novembre: «Us hem de donar una informació important de l’exterior, el pròxim 10 de novembre hi ha una convocatòria d’eleccions generals».

Els concursants exerciran el vot per correu

Tot i les circumstàncies en què viuen els concursants, tancats en una casa i formant part d’un concurs televisiu, tenen la capacitat d’exercir el seu dret a vot com qualsevol altre ciutadà i així els ho va explicar el 'súper': «‘Gran Hermano’ os proveirà de tot el necessari perquè exerciu el vostre dret a vot».

 

Votar presencialment no seria la millor opció
Votar presencialment no seria la millor opció | CatalunyaDiari.cat

Això implica votar per correu, ja que seria inadequat que els concursants sortissin de la casa el dia de les eleccions per votar. El termini per exercir el vot a distància s’ha obert fa pocs dies i expira el 30 d’octubre, així que als habitants de la casa encara els queden uns dies abans de decidir a qui volen votar.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari