Els concursants millor pagats de 'GH VIP' cobraran uns 30.000 euros setmanals

El programa presentat pel badaloní Jorge Javier Vázquez també entregarà 100.000 euros al guanyador de l'edició

'GH VIP 7', presentat per Jorge Javier Vázquez, s'estrena el dimecres 11 de setembre
Revelats els salaris dels concursants de 'GH VIP' | TELECINCO

L'estrena de 'Gran Hermano VIP 7' ha estat tot un èxit, com habitualment passa amb aquest format. Un cop coneguts tots els concursants, també ha sortit a la llum el que cobraran cada setmana, només per estar a la casa.

Telecinco va estrenar aquest dimecres 11 de setembre la setena edició de 'GH VIP'. El reallity presentat pel català Jorge Javier Vázquez va arrencar amb una primera gala marcada per un entramat d'intensos retrobaments entre alguns dels concursants, com el d'Alba Carrillo i Antonio David o el d'Adara i el Maestro Joao. El que no saben els espectadors és que a partir d'aquí els concursants ja van començar a fer caixa.

Antonio David Flores i Mila Ximénez els millor pagats

Segons ha revelat 'Jaleos' el concursant que més cobrarà és Antonio David Flores, l'exparella de Rocío Carrasco, filla de Rocío Jurado. L'andalús s'emportarà entre 25.000 i 30.000 euros a la setmana.El concursant ha dit públicament que necessita els diners, i treballar a la televisió, ja que ha tingut greus problemes econòmics a causa de processos judicials amb la seva exparella.

Antonio David i Alba Carrillo
Antonio David Flores cobrarà uns 30.000 euros setmanals | Telecinco

 

Una de les participants que tindrà el sou molt alt és Mila Ximénez que cobrarà unes xifres similars a les d'Antonio David. La col·laboradora de 'Sálvame' ja va participar en un altre reallity de la casa, 'Supervivientes', on també va tenir un salari setmanal força alt.

No tots cobraran el mateix

Un esglaó més a baix es troben concursants com Anabel Pantoja i Alba Carrillo, el salari setmanal dels quals ascendeix a uns 15.000 euros. Prop d'elles estaria 'El Cejas', qui, segons va informar 'Rumore', s'embutxacarà 12.000 euros a la setmana. Finalment, una mica més lluny d'ells ens trobaríem a alguns dels seus companys, com Hugo Castejón (5.000 euros setmanals), Dinio (4.000) o el Maestro Joao (3.000).

Imatge de 'El Cejas'
'El Cejas' s'embutxacarà uns 12.000 euros a la setmana | Youtube

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari