La sorprenent condició amb què Roberto Leal ha fitxat per 'Pasapalabra'

El presentador andalús tenia dubtes per compaginar el concurs amb 'OT'

Roberto Leal
Roberto Leal compaginarà 'Pasapalabra' i 'OT si TVE decideix acabar el concurs musical | Catalunya Diari

Atresmedia ja està preparant el retorn de 'Pasapalabra', un dels concursos més emblemàtics de país. Després de moltes especulacions, Roberto Leal es farà càrrec del format que durant tants anys va conduir Christian Gálvez a Telecinco.

El que fins ara era el presentador d''Operación Triunfo' tenia una oferta sobre la taula des de fa setmanes per incorporar-se a Atresmedia. El fitxatge de l'andalús per 'Pasapalabra' es donava per fet des de llavors. Roberto Leal no acabava de fer el pas definitiu, ja que no volia deixar a mitges l'edició d''OT' que s'ha quedat aturada per culpa del coronavirus.

Després d'uns dies de rumors, ara el fitxatge ja és oficial, però amaga algunes condicions que fins ara no sabíem. Segons sembla, el presentador no acabava de veure-ho molt clar, ja que li feia molta pena deixar el talent musical, motiu pel qual hauria demanat expressament als directius d'Atresmedia que li deixessin acabar l'edició d''Operación Triunfo' un cop reprengués les seves emissions.

Roberto Leal tornarà a 'Operación Triunfo 2020'

En cas que TVE decideixi emetre un desenllaç per al programa musical, Roberto Leal sí que podrà tornar al programa de forma puntual. Sorprenentment Atresmedia ha estat flexible amb el seu nou presentador i li permetrà acomiadar 'OT 2020' a TVE, tal com confirma 'Ecoteuve'. És probable que el final d''OT' coincideixi amb les primeres emissions de 'Pasapalabra', de manera que podrem veure l'andalús a dues cadenes alhora, una cosa molt inusual.

Amb aquesta condició, Roberto Leal ha assegurat la seva presència al possible final del programa musical de TVE. El seu fitxatge per 'Pasapalabra' ha creat moltes polèmiques, ja que al principi tot feia indicar que deixaria a mitges 'OT 2020'. Finalment, i contra tot pronòstic, Atresmedia ha volgut ser flexible amb el seu nou fitxatge. No serà la primera vegada que veiem a Roberto Leal a Antena 3, ja que en el passat va estar a 'Espejo Público'.

Està previst que els enregistraments del nou 'Pasapalabra' s'iniciïn de manera immediata, un cop acabi el confinament i tot vagi tornant de mica en mica a la normalitat.


Comentaris

envia el comentari