L'única condició de Rocío Carrasco per anar a la TV portarà molta cua

Abans de signar el contracte amb TVE, la filla de 'la més gran' ha posat una norma d'allò més clara
Imatge d'arxiu de Rocío Carrasco
Rocío Carrasco no vol que es parli de la seva vida privada | Catalunya Diari

Queden poques hores perquè Rocío Carrasco torni a la televisió, després de quatre anys des que va exercir com a tertuliana al programa 'Hable con ellas' de Telecinco. El dimecres 17 de juny a les 22.00 hores, podrem veure a la filla de 'la més gran' com a col·laboradora al programa 'Lazos de sangre', que s'emetrà a TVE i que servirà com a homenatge a Carmen Sevilla, amb qui Rocío Carrasco tenia una excel·lent relació.

L'actriu era una gran amiga de Rocío Jurado i va suposar un gran suport per Rociíto quan la seva mare va morir però, per desgràcia, l'Alzheimer que pateix Carmen ha acabat esborrant aquest vincle entre les dues, que ara només roman en el record de Rocío Carrasco. La seva reaparició pública suposa un gran enrenou enmig de la polèmica per la relació amb els seus fills, que torna a ser notícia després de la participació televisiva de la seva filla, Rocío Flores, convertida en la nova estrella de Mediaset.

Ha estat Boris Izaguirre, presentador de 'Lazos de sangre', l'encarregat de convèncer Rocío Carrasco sobre la seva aparició televisiva, traient-la així del seu tancament. «Estic encantat de comptar amb Rocío en el nostre equip. Avui mateix he estat amb ella canviant impressions i l'he vist molt il·lusionada amb aquesta nova etapa professional de la seva vida. A més, s'estrena parlant de la seva padrina i m'ha dit que explicarà moltes anècdotes que ens sorprendran. Estic convençut que donarà joc» explicava Boris, que se sent entusiasmat per treballar amb ella.

«La veig molt motivada. Sap molt bé on estarà i el que pot aportar» fa públic Izaguirre. Però l'aparició de Rocío no està exempta de condicions, ja que algunes fonts asseguren que per poder fer la seva feina com a col·laboradora ha posat com a condició que no es parli de la seva vida privada, sobretot pel que fa a temes familiars com la relació amb els seus fills.

La filla de Rocío Jurado vol seguir guardant silenci al respecte, i no es pronuncia sobre si hi haurà o no reconciliació amb Rocío i Antonio David Flores —com tantes vegades ha demanat la seva filla a la televisió—, i no vol que res pertorbi el seu nou treball professional.


Comentaris

envia el comentari