YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Antena 3 ho torna a fer: Busca concursants per la seva 'Isla de las tentaciones'

Cristina Pedroche és l'escollida per presentar el nou format

Promoció del 'reality' 'Love Island'
Cristina Pedroche és l'escollida per presentar el nou format | LOVE ISLAND


Sens dubte, 'La isla de las tentaciones' ha estat un dels 'realities' més seguits de l'any. És per això que Mediaset ha apostat per ell a l'engròs, arribant a treure tres temporades en menys de 12 mesos. Ara, Antena 3 pretén seguir els passos del seu principal competidor amb 'Love Island', el nou programa que prepara la cadena amb Cristina Pedroche com a conductora.

Els requisits per participar 

El nou 'reality' d'Antena 3 ja ha començat a buscar els solters i les solteres que formaran part de la primera edició, encara que això sí, la cadena ja ha deixat clar un dels seus requisits: busquen persones d'entre 18 i 30 anys. A més, la cadena fa especial esment al fet que tots els homes i dones han de ser atrevits i han de tenir moltes ganes d'enamorar-se.

Després de presentar la sol·licitud per entrar a formar part del 'reality', els futurs concursants hauran d'enviar un vídeo explicant «com ets i per què t'agradaria participar en el nostre programa». A més, els concursants hauran d'omplir un formulari on es demanen dades personals, com les xarxes socials, i on fins i tot se'ls pregunta si han sortit alguna vegada a la televisió.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Sembla que, a més de sotmetre a un dur test de compatibilitat, el candidat o candidata haurà de revelar les seves característiques físiques: pes, edat, alçada, contorn de pit, color de cabell i altres característiques que puguin ser interessants per a aquesta mena de programes. No n'hi ha prou amb dir-ho, ja que també hauran d'aportar diferents fotografies que acreditin tot el que s'ha dit anteriorment: foto de cara, foto en banyador, foto amb roba de carrer...

En què consistirà 'Love Island'?

El nou 'reality' d'Antena 3 pretén revolucionar la seva graella televisiva, ja que fa diversos anys que la cadena ha decidit deixar d'apostar per aquesta mena de programes, tot el contrari del que ha passat a Mediaset. El format serà pràcticament el mateix que el de 'La isla de las tentaciones': solteres i solters busquen l'amor en una illa paradisíaca.

La principal diferència que hi ha entre 'La isla de las tentaciones' i 'Love Island' serà que no hi ha parelles. Els nois i noies han d'enamorar-se entre ells i ajuntar-se mitjançant primeres impressions, encara que això sí, podran canviar de parella cada setmana. Aquells que no aconsegueixin tenir 'feeling' amb cap dels seus companys, serà expulsat.

Segons fonts pròximes a la cadena, el 'reality' es gravarà a les Illes Canàries, en una mansió propera al municipi de Maspalomas.

El format ha triomfat als Estats Units, Alemanya, Regne Unit i França

La veritat és que aquest 'reality' no agafarà per sorpresa a aquells que estan acostumats a veure programes estrangers. 'Love Island' ja s'ha emès, amb un gran èxit d'audiència, en països com França, Alemanya, Estats Units o Gran Bretanya. És més, en aquest últim s'han emès fins a sis temporades a causa del gran èxit que ha tingut a les xarxes socials.

En principi, el 'reality' serà presentat per Cristina Pedroche i s'emetrà a Neox o a Atresplayer. Sembla que caldrà esperar per conèixer definitivament el canal mitjançant el qual s'emetrà 'Love Island' que, a l'espera de trobar els concursants, no començarà a gravar fins a la primavera, sempre que la situació sanitària ho permeti.

Sembla que amb això, Antena 3 pretén fer-li la competència a Telecinco i al seu format més similar, 'La isla de las tentaciones', que ha aconseguit un gran èxit al nostre país. Caldrà esperar per veure si 'Love Island' té tanta tirada a Espanya com l'ha tingut ja en altres països.


Comentaris

envia el comentari