Jorge Javier Vázquez plorant

Les condicions que podrien allunyar Jorge Javier Vázquez de 'Supervivientes'

Jorge Javier hauria estat vetat del programa després de tretze anys dirigint-lo

Olga Moreno hauria rebut una temptadora oferta per tornar a la televisió, i ho faria com a col·laboradora per comentar la pròxima edició de Supervivientes.

Tot i això, l'actual guanyadora del reality ha posat una sèrie de condicions per acceptar la proposta. I entre elles es trobaria vetar certs personatges amb els quals no vol coincidir. Fet que afectaria de ple Jorge Javier Vázquez, presentador del programa, amb qui Olga ha exigit no coincidir en cap moment.

Imatge de Jorge Javier amb el rostre seriós durant un programa
Jorge Javier Vázquez està al punt de mira de Paolo Vasile | GTRES

Una situació que no ha agradat gens als col·laboradors de Sálvame, que no entenen aquesta actitud de part de l'ex d'Antonio David.

Un dels més crítics era Kiko Hernández, que apuntava que Olga no té dret a vetar ningú i menys a Jorge Javier Vázquez que està al capdavant del programa fa més d'una dècada.

«Si jo vaig a un format que fa molts anys que està a Telecinco, com és Supervivientes, i sé què presenta Jorge Javier Vázquez, si vaig per defensar la meva amigueta o qui sigui, accepto les condicions», començava dient.

«Accepto que hi ha un presentador que fa tretze anys que fa el format i ho accepto absolutament tot, no vinc com la nova reina. El problema és que s'ho permeten», sentenciava.

Olga Moreno imposa les seves pròpies condicions per col·laborar a Telecinco

Malgrat que aquest veto vindria motivat perquè Olga vol evitar passar-ho malament en plató, ja que considera que Jorge Javier és una de les persones que pitjor els ho ha fet passar a la seva família.

«Prefereix viure amb el sou de dependenta que patir en un plató. No li agraden les càmeres, no se sent còmoda davant seu. No necessiten els diners, va guanyar Supervivientes i ella no els malgasta», explicaven sobre la seva decisió.

D'aquesta manera, sembla que Vázquez afronta les hores més baixes a la cadena, i és que des de fa temps el tenen al punt de mira. Queda clar que Paolo Vasile no se la vol jugar, i més tenint en compte que el reality de supervivència ha estat sempre la insígnia de Telecinco.

Primer pla d'Olga Moreno.
Olga Moreno veu com la seva estratègia ha sortit a la llum | GTRES

La seva última esperança de pujar les desastroses xifres d'audiència a què fan front durant mesos. I, malgrat que no hi ha res confirmat, tot apunta que seria Carlos Sobera el presentador que es posi al capdavant del format.

La fama de Jorge Javier ha anat baixant, guanyant-se la fama d'autoritari i prepotent, havent protagonitzat, a més, nombrosos enfrontaments en ple directe.

L'últim va ser molt comentat, i és que s'encarava amb Lucía Pariente, mare d'Alba Carrillo. «Per mi el que passa als platós, es queda als platós i després no té per a mi importància», es defensava llavors.

Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Supervivientes'
'Supervivientes' diu adeu a una de les seves cares més conegudes | Mediaset

«Jo no he vetat absolutament ningú a la televisió», assenyalava. Però, això sí, el presentador no ha negat mai que sigui un «petit dictador».

«Jo no enganyo i això és el que hi ha. Hi ha un meme que m'encanta d'un home que està molt borratxo en una festa i diu "si ja sabeu com acabo per què em convideu". Doncs jo no enganyo».

Cal remarcar que l'ex d'Antonio David no és la primera a imposar les seves regles a Telecinco. Al seu moment, Rocío Flores també feia i desfeia al seu gust, atacant a Belén Rodríguez per l'amistat que l'uneix a la seva mare.

▶️ Jorge Javier Vázquez, descompuesto al confirmarse la muerte de una persona cercana

La col·laboradora era de les que més crítiques es mostrava amb la jove, fet que acabava passant-li factura. I és que la vetaven a qualsevol programa on pogués coincidir amb la neta de La Jurado.

Una ocasió en què fins i tot el mateix Jorge Javier es mofava. «Vindrà demà?», preguntava el presentador a la direcció del programa respecte de la presència de la filla d'Antonio David. «Doncs aleshores jo no».