El logo de Telecinco als estudis de la cadena

Una coneguda presentadora de Telecinco ha intentat fitxar per la competència

Tania Llasera ha decidit dir adeu a Telecinco i presentar-se al càsting de 'MasterChef Celebrity'

És cert que els presentadors de televisió signen contractes de llarga durada amb les seves empreses, però en moltes ocasions les condicions no es renoven i aquests tornen a sortir al mercat. Tot i això, hi ha casos com el de Mercedes Milà o María Teresa Campos, que tot i estar lligades a Telecinco, no els donaven feina i tampoc deixaven que marxessin a una altra cadena.

Tania Llasera apareix en altres programes de televisió

Tania Llasera, que va triomfar com a presentadora en diversos programes de Telecinco - 'Resistiré' i 'Vuélveme loca', entre altres -, ha acabat desapareixent de la cadena perquè Mediaset va decidir fer canvis en el seu contracte i posar-la com a col·laboradora esporàdica. Tot i això, hem pogut veure-la en altres programes com 'Como sapiens' de Televisió Espanyola, on ha estat presentadora junt amb l'actor Miguel Ángel Muñoz.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

De fet, l'últim programa presentat per Tania Llasera a Mediaset va ser el programa infantil de Boing, 'Real mom', però tot i que es va començar a emetre durant la quarantena per entretenir els més petits de la casa, les dades d'audiència no van ser bones i la cadena va decidir eliminar-lo. Ara, gràcies a una entrevista que ha concedit la presentadora a un programa de televisió, hem pogut saber que continua buscant projectes fora de Telecinco.

Tania Llasera ha estat entrevistada a 'Nova normalitat', programa de Teve.cat, on ha confessat que s'ha presentat al càsting de 'MasterChef Celebrity'. Tot i això, s'ha quedat a les portes de poder participar en la nova edició del programa de TVE, que es començarà a gravar molt aviat. 

La presentadora ha coincidit amb el cantant Ricky Merino, que tampoc ha aconseguit passar el càsting. Ara bé, la sorpresa ha arribat quan s'han adonat que no podien parlar sobre el càsting, ja que van signar una clàusula amb la qual es comprometien a no revelar res vinculat amb aquest procés de selecció. Així doncs, se'ls podria girar en contra i rebre una demanda de TVE.

Conflicte entre Telecinco i 'MasterChef'

Cal recordar que Jorge Javier Vázquez carrega constantment contra TVE amb el propòsit d'enfonsar 'MasterChef'. El presentador afirma que intenten vendre el programa com un 'format blanc', però assegura que la realitat no és aquesta. 

El presentador ha revelat que va rebre diversos missatges de famosos en què li expliquen que estan molt decebuts amb el programa i que si parlen, TVE podria sortir molt perjudicada. Vázquez també afirma que en aquest programa tot està preparat i que molts concursants sabien que guanyarien des d'un bon principi i, en canvi, d'altres han estat deixats de banda i no se'ls ha ajudat dins la cuina.

Amb tot això, Terelu Campos serà una de les concursants de la nova edició de 'MasterChef Celebrity' i, per tant, deixarà Telecinco per formar part d'un programa de la competència.