'Payasín' durant la seva intervenció a 'Sálvame'

Coneix la vertadera identitat de 'Payasín', el pallasso de 'Gran Hermano'

Famós per estampar pastissos a la cara dels concursants de 'Gran Hermano', està d'actualitat després d'enfadar Carmen Borrego

Des de fa anys, el simpàtic pallasso anomenat ‘Payasín’ anima les diferents edicions de ‘Gran Hermano’, tant la d’anònims com la de famosos, tirant pastissos a tothom qui se li creua per davant. Les seves emblemàtiques intervencions, edició rere edició, han quedat guardades a la memòria dels teleespectadors com unes anècdotes divertides i dignes de repetir; per això cada any, Payasín torna a sembrar el caos dins la casa de Guadalix.

 

Aquest any però ha estat un pèl diferent, ja que la visita de ‘Payasín’ al ‘reality’ ‘Sálvame Okupa’ ha deixat una anècdota agredolça pel clan de les Campos: per culpa de l’impacte d’un pastís llançat per ‘Payasín’ a la cara de Carmen Borrego, aquesta assegura que ha hagut d’anar a Urgències.  La filla de Maria Teresa Campos havia estat operada d’una cirurgia estètica recentment i afirma que el pallasso va estampar-li el pastís a la cara amb tanta força, que el material del pastís li va entrar a la ferida que tenia al coll infectant-li.

 

'Payasín' en una de les edicions de 'Gran Hermano'
'Payasín' en una de les edicions de 'Gran Hermano' | TELECINCO

 

La identitat de 'Payasín', al descobert

Per tot això, ‘Payasín’ està d’actualitat aquests dies i els programes de Telecinco no deixen d’oferir contingut sobre ell esprement al màxim el succés. Inclús s'han alçat algunes veus contra el pallasso i ha estat criticat, posant en dubte la força amb què tira els seus pastissos. La qüestió és que el tema està donant molt joc a la cadena i hores de continguts addicionals. Dilluns, Rafa Mora apareixia disfressat de ‘Payasín’ i dimarts era el mateix personatge qui visitava el plató de ‘Sálvame’. Però quina és la identitat real del pallasso de Telecinco?

 

La vertadera cara de 'Payasín'
La vertadera cara de 'Payasín' | CUATRO

 

L’home que s’amaga darrere del famós pallasso es diu Juan i sofreix  una malaltia anomenada acondroplàsia. Mesura 135 centímetres, pesa 70 quilos i fa uns anys ja va aparèixer al programa de Cuatro ‘Soy Noticia’ on explicava com era la seva vida.  Juan es declarava un home actiu, amb un estil de vida saludable i aficionat a la pràctica esportiva. Està casat amb una noia romanesa que va conèixer mentre  treballava de 'stripper'en una discoteca, que és la seva professió habitual. Amb ella ha tingut dos fills, un dels quals també pateix acondroplàsia.