YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

🚨 Catalunya suma 1.490 nous casos de Covid-19 i 30 morts

La confessió més crua de Christofer a Sandra Barneda: «Em volia morir»

Christofer ha contagiat les llàgrimes a Sandra Barneda

Christofer, de 'La isla de las tentaciones', en una entrevista amb Sandra Barneda
Christofer ha contagiat les llàgrimes a Sandra Barneda | MEDIASET

Christofer està destrossat. S'ha convertit en el gran protagonista del 'reality' de Mediaset que trenca esquemes, però no de la millor manera. En una entrevista amb Sandra Barneda, el jove ha confessat haver viscut «el pitjor dia» de la seva vida a 'La isla de las tentaciones'. Va emprendre l'aventura amb la seva parella des de feia anys, Fani, sense saber que aquesta el trairia poc després de començar.

La infidelitat de Fani amb el seu 'temptador', Rubén, ha deixat Christofer molt tocat. I és que va haver de veure en directe en una pantalla com Fani es petonejava amb un altre home. La seva reacció es va fer viral: Christofer no es va poder contenir i va sortir corrent cap a la platja, desesperat, cridant el ja famosíssim 'Estefanía!'.

«Em volia morir»

El pas de Christofer per 'La isla' acabava amb el seu abandonament, sol. I a plató l'esperava Sandra Barneda, presentadora de 'El Debate', per conèixer com es trobava i com afrontava la ruptura que acabava de viure. El jove va obrir-se a la presentadora, però no en directe, sinó en una entrevista prèvia en privat amb Barneda.

«Continuo en una situació molt difícil, per no dir en la pitjor època de la meva vida», confessava Christofer. Assegura que no ha vist el programa, que s'emet en diferit: «He volgut mantenir-me al marge de tot, de qualsevol comentari, imatge... No ha estat fàcil».

Sandra aprofitava per indagar en el famós moment, en què va sentir Christofer en veure la passió entre la que era la seva parella i Rubén. «No sé com explicar-ho. És com si alguna cosa dins teu es trenqués. Molt difícil. Alguna cosa es va morir en el meu interior. Aquell dia em volia morir», confessava el jove.

Christofer contagia les llàgrimes a Sandra Barneda

A Christofer també l'ha afectat la gran repercussió que ha tingut la seva història. Les bromes sobre la situació no li han agradat gens: «Espanya és així, se'n mofen. Ho enfoquen tot a ella i no al gran dolor que vaig tenir jo». Recordava la retrobada amb Fani després de la decepció amb llàgrimes als ulls i es recordava també de la seva família, que també ho pateix.

«El meu gran desig va ser veure-la i, almenys, una abraçada», confessava. Fins i tot es plantejava perdonar-la. Però es va trobar amb una Fani freda, poc penedida i que fins i tot reia mentre veien junts els vídeos de la infidelitat i les relacions sexuals entre ella i Rubén. Chistofer va demanar-li finalment que es tragués l'anell de compromís: «Era prova del meu gran amor». I és que li havia demanat matrimoni. Entre llàgrimes als ulls de nou, Christofer emocionava fins i tot Barneda amb una història de desamor que ha revolucionat tot el país.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari