Salta la sorpresa: deixen al descobert la gran mentida de 'La Isla de las Tentaciones'

Ismael Nicolás, participant de l'última edició, ha explicat tota la veritat

Concursants de la primera edició de 'L'illa de les temptacions'
Segons sembla, 'La isla de las tentaciones' amagava més de l'esperat | quatre

Mediaset està tenint un gran encert amb els seus 'reality show', després del gran fenomen de 'Gran Hermano' i 'Supervivientes', la cadena està pensant en nous formats com 'La casa fuerte', sense oblidar el gran èxit que va tenir 'La isla de las tentaciones'.

Fa un any que es va començar a gravar 'La isla de las tentaciones', un 'reallity' que en un principi havia de ser emès a Cuatro, però que donat el seu èxit, es va emetre en el nou fenomen anomenat 'simulcast' entre Telecinco i la cadena esmentada.

Cal recordar que d'aquest nou format va sortir el famós «Estefaníaaaa», cosa que ha marcat un abans i un després en la història de l'entreteniment. L'èxit va ser tal, que 'L'illa de les temptacions' ha estat el programa més vist de la història de Cuatro, aconseguint un 30% de quota de pantalla amb més de 3,6 milions d'espectadors.

El programa es va emetre a principis d'anys, i el seu èxit ha fet que la cadena ho hagi renovat per tres temporades més. Uns mesos després de la fi, un dels seus protagonistes, Ismael Nicolás ha revelat força coses que fins ara no se sabien del 'reallity'.

«Va ser una aventura increïble, inoblidable, única i meravellosa en la qual t'ho passes de bojos», afirmava el jove, que va veure en el programa com la seva núvia li va ser deslleial. «No pots anar aquí per diners, perquè no guanyaràs el que et penses», confessava Ismael.

No es cobra tant com diuen

«És una vergonya el que vam guanyar. A mi m'han arribat rumors que diuen que ara tinc diners i que m'havien pagat 40.000 euros. On cal signar? Jo per aquests diners haguera anat de cap, imagineu-vos, això motiva a tothom. Jo no vaig ser-hi per diners, sinó per viure l'experiència i per enfrontar-me a un reality amb la meva parella, perquè a tots dos ens venia de gust, tot i que va passar el que va passar», ha assegurat el jove al seu canal de YouTube.

És cert que al 'reallity' no va guanyar tant com la gent diu, però així i Ismael ha reconegut que arran de 'La isla de las tentaciones' s'ha convertit en un personatge públic, motiu pel qual li han sortit moltes oportunitats laborals, així com treballs en les xarxes socials.


Comentaris

envia el comentari