La confessió íntima d'Ana Rosa que tothom ha passat per alt

La presentadora del seu programa homònim ha defensat la libido de Rocío Flores a 'Supervivientes'

Ana Rosa Quintana ha insultat al president de la Generalitat durant una discussió amb Monedero
Ana Rosa Quintana ha fet una confessió sexual durant el seu programa | Telecinco

El reality 'Supervivientes' està despertant un gran interès entre l'audiència i, per això, els diferents programes de Telecinco no dubten a analitzar-ho: per exemple, en 'El programa de AR', la seva presentadora, Ana Rosa Quintana, ha realitzat una confessió sexual arran d'un comentari d'una concursant, Rocío Flores.

«Tenir ganes és salut»

En concret, la filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores, a una pregunta de Jorge Javier Vázquez, no va dubtar a manifestar que, malgrat el que sempre s'ha dit, a ella li ha augmentat la libido des que està a Hondures. I ho va fer afirmant que «Les meves ganes van en augment. Estic encesa, 'rojita'». Aquest comentari es va analitzar en el programa dels matins de Telecinco. És més, després d'emetre's el vídeo protagonitzat per la jove, Ana Rosa no va dubtar a manifestar: «Són joves, què vols? Bé, i és igual que siguin joves o no, això és vida. Tenir ganes és salut».

D'aquesta manera, la presentadora assegura que per a ella el sexe és important i li aporta molts beneficis. Tanmateix, el seu comentari va semblar passar per alt per als seus companys, que no van voler parlar-ne, tret d'algun matís puntual.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari