La confessió més dura del fill d'Ivonne Reyes sobre el seu famós pare a 'SV'

El jove no ha dubtat en explicar alguns dels episodis de la seva vida

Aquesta nova edició de 'Supervivientes' està destacant per comptar amb uns concursants entregats que, malgrat els temporals de pluges que estan aguantant, segueixen amb moltes ganes la seva aventura a Hondures.

Ara bé, no s'ha d'oblidar que els concursants són famosos i que cadascun d'ells té una història darrere que l'ha portat a concursar. Un d'ells és Alejandro Reyes, fill d'Ivonne Reyes i del presentador Pepe Navarro. Cal recordar que el famós periodista mai ha reconegut ser el pare  del jove, i com no podria ser d'una altra manera, d'això ha parlat d'una la seva estada al programa.

Ja no el necessita com a pare

En aquest sentit, Alejandro va confessar als seus companys que: «Va tenir cinc oportunitats per a fer-se les proves i al final un jutge li va dir que jo sóc fill seu. Però ja no el necessito, no va estar quan es va morir el meu tiet, que era com un pare. Ja et fas gran i assumeixes que no va estar en els moments que més el necessitava, ja no el necessito».

Així de contundent s'ha mostrat un Alejandro que també s'ha atrevit a confessar que un dia va parlar amb ell via WhastApp, ja que la seva mare, mai li ha negat posar-se en contacte amb el seu progenitor. Malgrat tot, no tenen una bona relació  i, de fet, la seva història ha estat marcada per la indiferència del pare envers el seu fill.

Una bona relació amb el seu germà Marlo

D'altra banda, Alejandro sí que ha tingut paraules boniques per a Marlo, un dels seus germans. En aquest punt, ha explicat que: «Estava en un sopar i, de sobte, se'm va apropar i em va dir: 'Sóc el teu germà', i em va abraçar». Amb aquesta bonica confessió, el fill d'Ivonne ha manifestat que té una bona relació amb el seu germà, tot i les seves diferències amb el pare que tenen en comú. No hi ha dubte que Alejandro ha estat un dels grans descobriments d'aquesta edició que, com sempre, donarà molt a parlar.