YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La confessió de Rubén que pot destrossar la relació entre Christofer i Fani

Ha tornat a aparèixer a la televisió després el romanç amb ella a 'La isla de las tentaciones'

Rubén a 'Sálvame' amb una fotografia darrere de Fani i Christofer
Rubén ha revelat una qüestió que pot fer trontollar la relació entre Fani i Christofer. | Telecinco

Christofer i Fani són una de les parelles més interessants de la televisió actual i més si apareixen al costat de Rubén. Aquest, que va ser l'amant d'ella durant el programa 'L'illa de les temptacions', ha tornat a un plató per parlar. En concret, creu que ha arribat el moment d'explicar certs detalls d'aquesta parella, que està sent molt protagonista a 'La casa fuerte'. I és que en aquest 'reality' s'han barallat, s'han fet un test d'embaràs i fins i tot han volgut abandonar.

D'aquesta manera, doncs, l'ex romanç de la jove ha acudit a 'Sálvame' per realitzar unes confessions que podrien destrossar l'esmentada relació.

Rubén se sincera

Només arribar a plató de l'esmentat programa, Rubén ha afirmat que veu a Fani molt apagada i amb el cap baix: «Li falten els riures i la 'vida' de l'anterior reality, torna a estar apagada». És més, sota el seu punt de vista, el responsable que estigui així és Christofer. I és que considera que «aquest noi és un moble».

Precisament per aquest motiu, el convidat ha manifestat que creu que la jove «hauria de replantejar el seu casament perquè torna a pecar del mateix».

Fani i Rubén concursants de 'L'illa de les temptacions'
Fani va explicar a Rubén alguna cosa important sobre Christofer a 'L'illa de les temptacions' | Cuatro

No obstant això, el moment més interessant ha arribat quan ha fet una confessió que podria acabar amb la relació de l'esmentada parella. En concret, posicionant-se a favor de Fani, ha reconegut que ella li va explicar un detall del seu festeig. Segons sembla, li va exposar que havia enxampat al seu nòvio enviant-se missatges amb una altra dona.

Amb aquest secret revelat, sembla que s'intenta demostrar que Christofer no seria l'home tan fidel i respectuós que mostra a la televisió. No obstant això, caldrà esperar que ell doni la seva versió dels fets, i això és una cosa que podria fer cara a cara amb Rubén. Sí, perquè Rubén va anunciar a 'Sálvame' que estaria disposat a entrar a 'La casa fuerte'. Li agradaria fer-ho per «donar 'vidilla'» a Fani  i al concurs.


Comentaris

envia el comentari