IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una confessió sexual a 'First Dates' per pujar la temperatura

«Tinc molts aparellets que em treuen la ximpleria», va dir la protagonista

Carla subió la temperatura de First Dates

Carla va pujar la temperatura de First Dates | Mediaset

Carla es va situar en el saló de la fama de personatges destacats que han passat per les cites de ‘First Dates’. Inicialment, demostrant que es tractava d'un «tros de dona», capaç de treure endavant a la seva filla, després de tenir-la amb tan sol 20 anys. A més, per ser una gran atleta, aficionada al surf i als esports i amb l'ambició de ser «enginyera naval».

Posteriorment, per treure el seu costat més emocional, parlat del que més vulgues al món, «la meva filla». D'ella, ha destacat que és «el millor que m'ha passat en la vida», afirmant que la petita és «tot amor» i reconeixent que va poder tirar endavant, en un inici complicat, però destacant que això no hagués estat possible sense «el suport de la meva família».

I, finalment, per demostrar el seu costat més eròtic i salvatge. Després d'una cita d'allò més «familiar», Carla va treure a la llum el tema sexual, confessant que arriba a ser «fins i tot a massa activa». La seva parella, Ignasi, lluny d'importar-li, va semblar acceptar el repte, encara que Carla va continuar amb el seu monòleg afirmant que, si no té amb qui compartir el moment, «tinc un munt d'aparallets que em treuen la ximpleria».


Comentaris

envia el comentari