YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

💶 Aragonès es compromet a mobilitzar 700 MEUR en els primers 100 dies de Govern

La confessió íntima de Jorge Javier sobre Rubén de 'La isla'

El presentador ho ha reconegut al seu blog de 'Lecturas'

Jorge Javier Vázquez al plató de Sálvame
La darrera confessió íntima de Jorge Javier Vázquez | Cedida

Jorge Javier Vázquez porta uns dies obrint-se en canal i explicant aspectes de la seva vida més íntima. Fa unes setmanes explicava les seves vivències a Tinder -una aplicació de contactes- i de com veu ara la vida en parella. Ara ha fet una confessió que revolucionarà Telecinco.

El presentador de 'Sálvame' ha reconegut que es va quedar impressionat amb Rubén de 'La isla de las tentaciones' després de la seva entrevista a 'Sábado Deluxe', on el va poder conèixer personalment. «El veus i t'impressiona per la seva altura i per les seves ganes d'agradar», relatava Jorge Javier al seu blog setmanal a la revista 'Lecturas'. «És la perdició de les nenes», afegia.

El desig de Jorge Javier

Les paraules per Rubén no acaben aquí, i és que el presentador va fer una confessió sexual sobre la 'temptació' del concurs. «Només m'aniria al llit amb ell un cop», explicava el català, remarcant que el sexe no ho és tot per a ell i que per mantenir més trobades sexuals buscaria un altre tipus de persona. Malgrat tot, ha reconegut que li agradaria tenir una trobada amb Rubén, perquè és «un noi educat, correcte i encantador».

Aquestes últimes paraules van dirigides a l'autèntic Rubén i no al que hem pogut veure a la televisió. «A la televisió s'ha aferrat al rol d'home desvalgut que no sap ben bé perquè te tant d'èxit i la cosa és que li està funcionant. Ha adoptat una postura intel·ligent i, si ho sap treballar, li pot durar un temps prudencial per poder treure's uns estalvis i enfrontar-se al futur amb una mica més de tranquil·litat».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari