Susanna Griso a 'Espejo Público'

Confirmat: Susanna Griso té nova parella i és l'ex d'una famosa

Susanna Griso ha trobat l'amor de nou al costat de Joaquín Güell

Susanna Griso ha estat captada en imatges que confirmen la seva amistat amb Joaquín Güell, ex d'una famosa política espanyola, i que han generat especulacions sobre el seu possible romanç. La presentadora és molt reservada amb la seva vida privada i personal, i de fet, mai ha volgut aprofundir-hi. Totes les informacions que s'han conegut sobre la seva intimitat han estat publicades en exclusiva per diferents mitjans nacionals.

Fa gairebé un any Griso es va divorciar de qui havia estat el seu marit durant molts anys, Carles Torras. La revista 'Semana' va ser l'encarregada de desvelar aquesta informació llançant alguns detalls de la separació. Després de més de vint anys i tres fills en comú, la parella va decidir separar-se per problemes interns. Aquesta notícia es va convertir en una de les últimes bombes de l'any 2020 que van replicar tots els mitjans de comunicació.

Ella, per la seva banda, no ha volgut oferir cap declaració al respecte, però sí que ha donat algunes pinzellades sobre la seva situació actual. Fa un temps va afirmar que es trobava perfectament i estava vivint un dels moments més dolços de la seva vida. Aquestes paraules no van ser tingudes en compte, però, ara cobren molt sentit. Aquesta setmana ha estat fotografiada pels carrers de Madrid al costat d'un home, cosa que ha provocat que els rumors d'un possible romanç hagin esclatat.

Susanna Griso, el seu nou company al descobert

Les especulacions sobre una possible relació entre Susanna Griso i Joaquín Güell han estat presents durant tota la temporada estival. De fet, molts mitjans afirmaven que mantenien un romanç, però en cap ocasió es va oferir cap prova d'això. Ell és un important empresari català i ha estat casat amb una de les polítiques més conegudes de l'esfera social, Cayetana Álvarez de Toledo, de qui es va divorciar.

Des que els rumors van saltar, tots els mitjans han intentat aconseguir una instantània que demostri la seva vinculació, i el moment ha arribat aquesta mateixa setmana, aquest dimecres 6 d'octubre. La revista 'Hola' ha aconseguit les anhelades imatges i ha ofert l'exclusiva. Sense haver-se adonat d'això, l'estrella d'Antena 3 ha estat enxampada pels carrers de Madrid, on viu des de fa molts anys. A les imatges es pot apreciar una gran sintonia entre ambdós.

[Instagram] CUrQL63Dsmr [/ instagram]

La parella apareix a la portada, al costat del reportatge del casament d'Anabel Pantoja, molt somrients per la seva companyia. S'aprecia la periodista amb un gran somriure que evidencia la il·lusió i felicitat que sent en aquell precís moment. Ell va vestit amb un vestit blau fosc que combina amb una camisa en un altre to de blau. Per la seva banda, ella llueix un conjunt negre acompanyat d'un mocador.

Les fotografies van ser preses en el moment de l'arribada d'ell a la capital. Tots dos van estar parlant amb una gran quantitat de gestos de complicitat i afecte. Aquesta nova informació confirma que tots dos mantenen una bona relació d'amistat i que pot ser més gran del que ens pensem. De fet, moltes informacions afirmen que mantenen un romanç, però a causa del silenci de tots dos no volen fer-lo públic.

Això ha fet que els rumors i les especulacions sobre una possible relació sentimental s'accentuïn. A més, això ha estat el detonant perquè els reporters lluitin per aconseguir les fotografies que ho confirmin. Sens dubte, Susanna Griso es mostra pletòrica en companyia de l'empresari català.