Muntatge fotogràfic de Rosa Benito i Rocío Flores

Rosa Benito, avergonyida: «La tele et porta al punt que no vols»

Rocío Flores i la seva tia no acaben d'avenir-se

El front obert entre Rosa Benito i Rocío Flores segueix fent parlar. Els Mohedano s'han esforçat per donar la imatge de família unida davant de Rocío Carrasco, però tia i neboda han deixat en evidència les friccions que hi ha dins del clan.

Tot després que Rosa acusés Rocío de riure's en directe del cèlebre moment que protagonitzava fa uns anys cremant les seves aliances de casament.

Rosa Benito i el seu exmarit Amador Mohedano agafats de la mà en un acte públic
Amador Mohedano i Rosa Benito van ser matrimoni durant 36 anys. | GTRES

«Quan vaig fer això no estava emprenyada, estava molt malament», explicava Benito força molesta. «Potser com la teva mare en molts moments de la seva vida», retreia a la neboda.

La filla d'Antonio David responia de manera força contundent. «Formo part de la teva família, m'agradaria que si ho consideres oportú i decideixes reflexionar, aquí estic per quan vulguis…», s'oferia estenent-li la mà.

Tot i això, l'excunyada de «la més gran» es negava a fer el pas i també deixava un encàrrec per al pare de la jove, Antonio David. «Quan es va separar ja va començar a anar a 'Crónicas Marcianas», carregava contra ell.

Rocío Flores
Rocío Flores arregla els seus problemes amb Rosa Benito. | GTRES

 «No la va deixar en pau durant moltíssims anys, m'hauria encantat que hagués tingut amb la meva neboda la cura que està tenint amb Olga», li retreia.

Alguna cosa davant del que Ro Flores s'excusava. «Tita, el primer és que m'agradaria aclarir-te que jo mai me n'he rigut de tu, ni de ningú de la meva família. Tampoc he parlat malament de tu ni de la família».

«Simplement vaig fer una pregunta perquè no coneixia la història, ho vaig fer amb el màxim respecte possible, crec que vas malinterpretar les meves paraules», explicava la noia.

Al seu programa li aconsellaven que ella donés el primer pas. «Tu ets només una nena i ella és una senyora. Crec que has de trucar-li tu pel respecte a la gent gran», li recomanaven.

«Si jo hagués actuat malament, hauria aixecat el telèfon. No em cauen mai els anells per demanar perdó», al·legava.

A més, retreia a la seva tia que «ella va seure i va utilitzar la meva mare per fer-me mal a mi».

 

Rosa Benito i Rocío Flores deixen les seves picabaralles de banda

«No m'he assegut mai aquí a contestar ningú, simplement la vaig contestar a ella perquè em va fer mal. Potser he d'entendre que no tothom actuaria com jo».

«No m'agraden els mals rotllos i si no ho fa ella ho faré jo», advertia la neta de La Jurado.

«Vam estar parlant i vam tenir una conversa bressol molt cordial i de debò, no ens vam retreure res. Ens vam quedar amb les coses bones», confessava la noia a 'El Programa de Ana Rosa'.

Muntatge de mare i filla
Rocío Carrasco i Rocío Flores segueixen distanciades. | La Noticia Digital

«Tot el que ve de la meva cunyada Rocío és meravellós. Sempre porto al moneder aquesta foto de Rocío Flores que em va donar la seva àvia», assenyalava Rosa Benito al seu torn des del plató de 'Ya son las ocho'.

Ambdues donaven a entendre així que havien enterrat per fi la destral de guerra. «Per mi és una persona molt especial, no hem dit tu has dit o jo he dit. Ens quedem amb les coses bones», afegia l'ex d'Amador Mohedano .

«Ella està en un moment difícil, porta molt a dins i també s'ha d'entendre. Quan estàs malament et poses una cuirassa per no mostrar els sentiments», sostenia.

A més, Rosa assegurava que no havien de demanar-se perdó, «prefereixo dir 't'estimo' a dir 'et perdono'. No he de demanar-li perdó, ni ella a mi tampoc. Em va agradar, va ser un moment de pau i d'afecte».

«La tele de vegades et porta a un punt que no vols. M'han donat molts disgustos i els segueixo tenint», lamentava avergonyida la que fos cunyada de «la més gran».