Jorge Javier Vázquez plorant

Commoció a 'Sálvame' per una mort: «T'estimo àvia Teresa»

'Sálvame' ha rebut una inesperada i dolorosa notícia

Sálvame travessa una etapa de canvis i en aquest tràngol acaba de conèixer el patiment d'un dels seus col·laboradors. S'ha assabentat que Kiko Hernández ha hagut d'acomiadar per sempre una de les persones més importants de la seva vida. Estem referint-nos a la seva àvia Teresa.

El madrileny ha estat l'encarregat de donar la notícia. I és que ha compartit amb els seus seguidors el dolor que sent per aquesta mort a través de les xarxes socials.

Sálvame descobreix la tragèdia de Kiko Hernández

L'exconcursant de Gran Hermano és un dels pilars fonamentals del programa de les tardes de Telecinco. És així perquè dona molt de joc, i al mateix temps aporta nombroses exclusives. Per tot això i molt més se li té un gran afecte a l'espai, per això ara els seus companys estan tristos per ell.

El motiu és que el col·laborador ha exposat al seu compte d'Instagram que acaba de morir una persona molt propera, la seva àvia, que tenia 91 anys. Ho ha fet revelant la tristesa que sent, així com la promesa que li va fer a ella i que no va poder complir.

Primer pla de Kiko Hernández.
'Sálvame' s'ha assabentat que Kiko Hernández ha perdut un familiar. | Mediaset
 

En efecte, ha pujat una fotografia del repartiment de l'obra teatral que representa ara als escenaris com a protagonista. I juntament amb aquesta ha escrit: «El 26 de març havíem de fer Distinto a Almazán. No va poder ser, ja que vaig emmalaltir de COVID-19».

«Era un homenatge, però sobretot una il·lusió per a la meva àvia de 91 anys, que vivia en aquesta localitat i volia veure l'obra. M'ho demanava sempre que parlàvem».

A això ha afegit: «Vaig remoure cel i terra per aconseguir-ho, amb el productor, amb l'alcalde, fins que ho vaig aconseguir. Però, així és la vida, no vaig arribar a temps. Quatre setmanes després torna Distinto i el seu net, però aquesta vegada ella... Se'n va anar».

«Demà l'homenatge és per a tu. T'estimo, àvia Teresa, t'estimaré tota la vida. Sempre, Kiko, el teu net», conclou.

▶️ Las otras desgracias de Hospital Central más allá de los 4 actores fallecidos

Sálvame, companys i seguidors donen el condol a Kiko Hernández

L'espai presentat per Jorge Javier Vázquez ha donat en conjunt el condol a Hernández, però també de manera particular companys i amics. Aquest ha estat el cas d'Omar Suárez, de Kike Calleja i, fins i tot, de Nuria Marín.

És més, fins i tot la seva parella a l'obra teatral, Eva Marciel, li ha escrit: «Ho sento moltíssim».

Belén Esteban i Paz Padilla revolucionen el plató de 'Sálvame' després de la cara a cara
'Sálvame' li ha donat el condol a Kiko Hernández en aquests moments tan durs. | Mediaset
 

De la mateixa manera, són nombrosos els fans del col·laborador que també han volgut donar-li el condol. Per això li han deixat comentaris com ara «T'envio molta força, li has dedicat un missatge bonic. Segur que està orgullosa del net que té i et cuida des de dalt».

En aquesta mateixa línia n'hi ha d'altres com: «Molts ànims. És el millor homenatge que li faràs i estarà molt orgullosa de tu. Ets un crac a l'escenari».

Kiko Hernández travessa una etapa molt complicada

El col·laborador està patint per la mort del seu familiar, que s'afegeix a altres dures morts que s'han produït al seu entorn. Defuncions que li han fet dir: «Ja no puc més. Se m'ajunta un dol amb un altre».

Primer pla de Kiko Hernández.
Kiko Hernández ha perdut diverses persones importants a la seva vida durant els últims mesos. | GTRES
 

L'últim el va experimentar fa uns quants dies, quan va publicar unes paraules per algú especial, però que no ha volgut identificar. Va dir: «Bon viatge, gràcies per tant d'amor, cuida'ns i cuida't».

A aquesta pèrdua cal sumar-hi les de les seves amigues Mila Ximénez i Begoña Sierra.