IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El millor consell que ha rebut Quim Masferrer del seu pare abans d''El Foraster'

La setena temporada del programa acabava el passat 27 de gener

La setena temporada de 'El Foraster' arribava a la seva fi el passat dilluns 27 de gener i ho feia sent la més vista del programa. D'aquesta manera, Quim Masferrer, l'entranyable presentador deia 'adeu' a TV3, a l'espera que es confirmi una vuitena temporada: «Esperem poder conèixer ben aviat més pobles gràcies a la seva gent» s'acomiadava a través de les xarxes socials.

Davant dels bons resultats d'audiència, són molts els qui es pregunten quins trucs fa servir Masferrer per connectar tant amb els veïns dels pobles que visita. En Quim és de Sant Feliu de Buixalleu, un poble de la Selva, i potser el fet d'haver-hi crescut allí influeix molt a l'hora d'entendre com és la vida allí i com s'estructuren, així ho explica en una entrevista al mitjà 'VilaWeb' on assegura que el millor consell per fer 'El Foraster' li va donar el seu pare.

«El millor consell me'l va donar el pare»

El presentador explica que els eu pare és caçador i pagès i que coneix els seus amics quelcom que forma part «del meu aprenentatge visual» que juntament amb el fet d'haver crescut en un poble formen els «recursos que faig servir sempre». No obstant això, assegura que un dels grans consells per fer el programa «me'l va donar el pare».

«Vés als pobles a aprendre, no a ensenyar» o més ben dit «si vas amb ganes d'ensenyar, t'engegaran a la merda», aquest va ser el consell i que en Quim destaca orgullós que «és el consell d'un pagès, que coincideix que és el meu pare» i afegeix que «no me l'ha dit ningú del món audiovisual ni que té una àmplia experiència en 'prime time'».

Després de veure l'èxit de les temporades del programa és ben clar que posar en pràctica aquest consell li ha anat molt bé a en Quim que s'ha guanyat l'estima dels pobles que ha anat visitant i dels espectadors del programa.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari