Elenc de 'La que se avecina'

Continua la tragèdia a 'La que se avecina': els 14 actors de la sèrie que han mort

La maledicció d'una de les sèries espanyoles més vistes espanta tothom

Ahir es va conèixer la trista notícia de la mort de l'actor Antonio Ibáñez. El noi de 34 anys no va poder superar el càncer que patia des de feia més d'un any, i finalment va perdre la vida.

La tragèdia ha deixat tocat tothom de la interpretació, els amics i els familiars de l'intèrpret. I és que el granadí va demostrar ser un dels millors a la seva professió, interpretant en grans sèries d'èxit al país.

La que més destaca de totes és, sens dubte, La que se avecina. Això sí, aquesta sèrie té una mena de maledicció que fa por. I és que ja són 14 els actors que han mort després de passar pel Mirador de Montepinar.

Imatge dels actors de 'La que se avecina'.
Diversos seguidors de la sèrie espanyola 'La que se avecina' asseguren que pateix una maledicció, ja que 14 actors ja han mort. | Telecinco
 

Antonio Ibáñez, un actor polifacètic

A més dels seus dots a la televisió, Antonio Ibáñez ha demostrat que no només es limitava a entretenir el públic. També va ser un excel·lent model i un reconegut artista visual.

L'intèrpret va néixer a Granada l'any 1987 i es va llicenciar en Belles Arts. A més, formava part de la companyia de ball Dánzate i l'any 2005 va fer els seus primers passos com a actor.

Va participar a La que se avecina, Aída, Arrayán de Canal Sur, i a El Ministerio del Tiempo, emès a TVE. Van ser moltes les productores que van voler comptar amb el talent d'Ibañez per dur a terme els seus projectes.

Foto d'Antonio Ibáñez.
La mort d'Antonio Ibáñez ha deixat en xoc tothom, especialment el món de la interpretació. | Instagram
 

Després d'una trajectòria professional realment envejable, Antonio Ibáñez ha perdut la vida a causa d'un càncer. Els seus familiars es van encarregar que el jove donés el seu últim adeu als seus seguidors a través de les xarxes socials.

«He lluitat amb totes les meves forces, però no he aconseguit guanyar aquesta batalla. Tenia moltes ganes de viure i continuar creant art. Així i tot, podreu veure, sentir i tocar la meva energia més pura en tots els meus quadres. Allà us podreu perdre dins la meva ànima bonica i generosa». Aquestes van ser les emotives paraules de comiat de l'actor.

La que se avecina, una sèrie 'maleïda'

La mort d'Antonio Ibáñez és la número 14 en aquesta sèrie espanyola de tant d'èxit. I és que són molts els que asseguren que aquesta sèrie pateix algun tipus de maledicció. Una maledicció que no tindria a veure amb la productora, sinó amb els seus actors.

A la recent pèrdua del jove granadí se li sumen 13 més a Mirador de Montepinar. Aquests són: Eduardo Gómez (Maxi), Emma Penella (Charo), Carlos Larrañaga (pare de Berta), Mariví Bilbao (Izaskun), Roberto Cairo (Conrado), Concha Hidalgo (Milagritos), Verónica Forqué (Teresa), Asunción Balaguer (falsa mare d'Antonio), Amparo Pacheco (Matilde), Manuel Andrés (Julián Pastor), Amparo Valle (Justi), Paul Lostau (Agus) i Arturo Arribas.

A més, diversos actors han patit malalties que han estat a punt de posar fi a la seva vida. Els més coneguts són José Luis Gil, que continua recuperant-se d'un infart cerebral; Jordi Sánchez, que va estar ingressat de gravetat per coronavirus, i Cristina Medina, que pateix càncer de mama.

Així mateix, hi ha altres intèrprets que han patit alguns contratemps pel que fa a la seva salut. Ells són Luis Merlo, que va tenir una insuficiència respiratòria, i Fernando Tejero, que va patir una forta depressió.

Els fidels seguidors de La que se avecina estan esperant amb ànsies l'arribada de la nova temporada, la número 13 des que va iniciar el seu camí a la televisió. S'espera que a principis de l'any 2023 els espanyols puguin tornar a gaudir d'aquesta sèrie que entreté milions de persones.