El contracte de Sandra Barneda l'encasella com a presentadora substituta

La presentadora catalana també ha rebut crítiques pel seu caràcter
Sandra Barneda torna en forma de substitució | CatalunyaDiari.cat

 

Sandra Barneda ha tornat aquest cap de setmana a Telecinco, i de nou amb el rol de substituta, a causa del seu contracte. La catalana ha estat criticada recentment per alguns treballadors de la cadena que diuen que treballar amb Sandra és un malson.

El contracte de Barneda l'obliga a acceptar totes les propostes de Mediaset

La tornada de Sandra Barneda a Mediaset ha vingut gràcies a les vacances d'Emma García. La catalana s'ha convertit en una fixa, però en una fixa en substituir. La periodista, que es va iniciar a la cadena amb 'De buena ley', té un contracte amb la casa que l'obliga a acceptar tots els programes que li puguin encarregar, substituir a companys, fer programes especials, el que considerin des de Telecinco.

Presentadora multi usos

Està clar que Mediaset utilitza Sandra Barneda com una presentadora multi usos, ja que pot presentar (substituir) programes de diferents tipus. Aquest contracte podria ser el causant de l'actitud negativa de la presentadora, a més que en diverses ocasions ha criticat la premsa del cor i ha reconegut que se sent més còmoda fent programes informatius. De moment Barneda és un comodí per la cadena, però ella el que realment desitja és poder arribar a tenir un programa propi i potser tenir més protagonisme.

 

Sandra Barneda ha d'acceptar qualsevol proposta | CatalunyaDiari.cat

 

Sandra Barneda no agrada als seguidors de 'Viva la Vida'

La periodista catalana sovint ha estat criticada pel seu caràcter i per les formes que té quan algún tema no li agrada. Els seguidors de 'Viva la Vida' han saltat en contra del comportament de Sandra Barneda, després d'una esbroncada amb els col·laboradors del programa. Les xarxes acusen la catalana de ser una persona prepotent i antipàtica. El cabreig de la presentadora va ser cap als col·laboradors de 'Viva la Vida' per intentar parlar tots al mateix temps i per tenir ànsia de protagonisme. Però, les xarxes van acusar la presentadora de ser ella la que estava ansiosa i amb ganes de tenir protagonisme.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

Sandra Barneda ha estat criticada pels seguidors de 'Viva la Vida' | Telecinco

 

També et pot interessar...