El contudent missatge de Jordi Cruz a un nen de 'Masterchef Junior'

El cuiner no ha dubtat en deixar les coses clares al participant

Imatge d'arxiu de Jordi Cruz
Jordi Cruz no ha dubtat en sortir en defensa de la concursant Henar  | cedida

A banda de tenir disciplina darrere dels fogons, els concursants de 'Masterchef Junior' també aprenen autèntiques lliçons que sens dubte utilitzaran en el dia a dia. A més de cuinar i lluitar per aconseguir el premi final, els nens també forgen amistat al programa, provocant que a vegades la sinceritat dels més petits no sigui molt ben acceptada pels adults.

És el cas de Javier, un dels joves concursants del programa. Aquest va ser reprès durament per Jordi Cruz després que, en la segona gala del concurs, assegurés que la seva companya Henar era lletja.

El comentari de Javier

El desafortunat comentari del petit es produïa després que Henar, una altra de les participants, assegurés que tenia molta mala sort en l'amor. Sense cap mena de maldat, Samantha Vallejo-Nágera li preguntava el motiu de les seves desfetes en l'amor. «Quan vas arribar al programa et vas presentar com una experta en l'amor i ara et defineixes com una trencacors», comentava dient la xef, quelcom que Henar responia amb un «perquè ja he rebutjat alguns. Em rebutgen i jo els rebutjo».

Això sí, la concursant no ha tingut cap mena d'inconvenient a assegurat que «jo a vegades m'he identificat com l'aneguet lleig. Jo crec que quan creixi s'adonaran del que s'han perdut». «Perquè ets molt lletja», sentenciava Javier en un moment de sinceritat desmesurada. Va ser llavors quan el xef no va dubtar en sortir en defensa de la petita, reprenent durament al concursant.

«Has d'aprendre a respectar a la resta, primer. A mi em sembla excepcional Henar, té una bellesa exterior i interior meravella. T'has assabentat?», començava dient Jordi Cruz fent entendre a Javier que les seves paraules no havien estat adequades.

«És molt lleig el que has fet, gratuïtament, sinó tens res bo a dir és millor estar callat», sentenciava el cuiner deixant al petit bocabadat. Després de la defensa del cuiner, Henar es va posar vermella al mateix temps que es mostrava agraïda per les paraules que havia rebut: «Hi ha companys que tenen certa enveja, inclòs. És que quan et vaig dir 'pibonaco'... jo vull estar amb tu i elles volen estar estar amb tu».

«Amb un somriure tímid, i demostrant que Henar és una de les seves concursants favorites, el cuiner mirava a la càmera i deia: «Jo només tinc ulls per Henar», provocant el somriure de la petita concursant.

La maldat de Javier

Tot i que és el més petit de l'edició, el cert és que la maldat de Javier no semblar tenir límits. I és que el petit és sens dubte el revoltós de l'edició i sembla que Jordi Cruz no li fa gens de gràcia les seves contínues manques de respecte a la resta de concursants. Javier no dubta en dir el primer que li passa pel cap encara que pugui sentir malament als seus companys. 

Henar no ha estat l'única que ha tingut problemes amb el petit de l'edició perquè Antohny ja va haver de fer front a les continuades manques de respecte de Javier. Malgrat això, sembla que el seu somriure i la seva curta edat no han frenat a Jordi Cruz a l'hora de posar ferm al petit, és per això que el cuiner no ha dubtat en saltar en defensa d'Henar, una de les concursants exemplars d'aquesta edició, no només per la seva professionalitat davant els fogons sinó també per la seva simpatia.


Comentaris

envia el comentari