YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

🚨 Espanya suma 11.958 casos de Covid i 298 defuncions, amb una incidència de 142 punts

'Sálvame' emet una conversa exclusiva entre Josep Maria Mainat i la seva dona

Crida l'atenció el fet que el programa ha tallat les respostes del productor

Josep Maria Mainat durant la gala de tancament del festival de televisió de Vitòria
La dona de Josep Maria Mainat el va seguir estafant mesos després de l'intent d'homicidi | Gtres

El cas de l’intent d’homicidi de Josep Maria Mainat ha portat molta cua i la televisió va plena d’informacions creuades. Durant la passada tarda, ‘Sálvame’ anunciava que tenia en el seu poder un enregistrament en la qual es pot escoltar al matrimoni discutint, una discussió que segons el programa va tenir lloc després del presumpte intent d'homicidi.

Jorge Javier Vázquez avançava que el programa tenia onze àudios i que s’emetrien íntegrament. Però en el transcurs del programa, sembla que alguna cosa va passar perquè aquestes proves es van reduir a dos àudios, deixant-ne fora a nou que no s'han emès.

S'han emès dos àudios

En els dos clips que s'han emès es pot escoltar a Ángela Dobrowolski, la dona de Mainat, discutint molt acaloradament amb Josep Maria Mainat, però sorprèn que el programa ha eliminat les locucions del protagonista i solament han emès les parts de la conversa on es pot escoltar a l'estudiant de medicina. Alguns internautes han entès aquest gir de guió com una possible defensa del programa cap al productor, i altres consideren que s'ha hagut de suprimir la veu de Mainat per a evitar problemes legals.

Sigui com sigui, en els àudios es pot escoltar com Ángela demana de matinada a Mainat que li deixi entrar a la casa que comparteixen per a poder recollir unes motxilles dels fills i poder anar-se’n cap al domicili on resideix ella des que es van començar a separar. Davant la negativa del productor de deixar-la entrar, aquesta l'ataca i es fica amb la seva edat, al·legant que un senyor de 74 anys no pot exercir com a pare d'uns nens petits amb normalitat.

Mainat volia evitar que Ángela se n'anés de casa

Després de l'emissió d'aquests àudios, Gema López ha explicat que d'aquests es desprèn la por de Mainat al fet que la seva dona se n'anés de casa i que per això l'amenaçava de tramitar el divorci. D'aquesta manera, ella continuaria vivint en una de les cases d'ell i no marxaria de la seva zona d'influència. Ara, faltarà veure per què Mainat no volia que ella marxés, fins i tot havent revelat que ella es trobava darrere del presumpte intent d'assassinat.


Comentaris

envia el comentari