David Broncano muy serio

David Broncano, sense paraules després del que va fer una convidada sorpresa a 'La Resistencia'

Una convidada sorpresa de 'La Resistencia' deixa sense paraules a Broncano

És difícil deixar a David Broncano sense paraules, però, Marina Monzó ho ha aconseguit. La jove acudia d'espectadora a 'La Resistència' i va acabar per convertir-se en la protagonista de la nit.

En el programa de dijous passat, 12 de novembre, el còmic Jorge Ponce, animava al públic a participar en una activitat que consistia a demostrar certes dots per al cant. En concret, la prova consistia a imitar una cançó aleatòria perquè el jurat, compost pel presentador, el col·laborador i la cantant Maialen, la convidada, pogués valorar-la.

Marina Monzó es va guanyar el públic

Entre els espectadors al plató es trobava Marina Monzó. La jove valenciana no dubtava a interpretar una cançó del raper Eminem, deixant al públic del Teatre Arlequí amb la boca oberta. I és que aquesta és cantant i just estava al programa per casualitat.

L'ovació del públic va ser tal, que després d'imitar el raper, la jove soprano no dubtava a cantar el popular 'Ave Maria', de Schubert, en ple directe, provocant el silenci més gran que s'hagi vist en la resistència. Després d'aquesta interpretació de l' 'Ave Maria', Monzó no dubtava a seguir cantant durant la mitja part del programa, rebent una onada d'aplaudiments. Visiblement impressionat per la veu de la valenciana, Broncano no dubtava a mostrar la seva incredulitat. «En tres minuts has passat de pegar tirs a l'aire [durant la interpretació de Rap God, d'Eminem] i la gent s'ha tornat boja, és clar».

«Us juro que no és playback, que amb la mascareta ho podeu pensar i més sent encara d'aquest públic», escrivien, per la seva banda, des del compte oficial de twitter de 'La resistència'.

Després d'aquesta breu interpretació, eren molts els que decidien comentar el seu art i el seu talent a través de les xarxes. Alguns asseguraven conèixer-la, mentre que altres simplement anunciaven que anaven a comprar una entrada per poder gaudir de la seva veu per més temps.

Qui és Marina Monzó?

Tot i que és una gran desconeguda per a gran part del públic de 'La Resistència', la veritat és que aquesta jove valenciana té una gran trajectòria professional en el món de la lírica.

Tot i que només fa un any i mig de carrera, la veritat és que Marina Montsó ha aconseguit formar una carrera sòlida gràcies a la seva majestuosa veu. Ara, triomfa interpretant a Les Arts de València el 'Così fan tutte', una obra de Mozart que explora l'ànima humana.

Sens dubte, la seva inesperada aparició a 'La Resistència' incrementarà la venda d'entrades del seu nou espectacle, a jutjar per la reacció del públic que es trobava en el programa.