Fotomuntatge de Rocío Flores i Rocío Carrasco

El cop baix de Rocío Carrasco a la seva filla, Rocío Flores, que gairebé ningú ha vist

Poca gent s'ha fixat en el dard enverinat que Rociíto llança a la seva filla durant l'especial 'Montealto: retorno a la casa'

Aquest dimarts, 1 de febrer, Rocío Carrasco va tornar a la televisió per a participar al nou programa que Telecinco va fer sobre la seva mare, Rocío Jurado. En aquesta ocasió, l'especial 'Montealto: retorno a la casa' va posar els nervis a flor de pell a la filla de la cupletista. I és que era lògic que la madrilenya es tornés a emocionar recordant tot el que va viure a casa seva.

Rociíto va entrar al plató de Telecinco amb aires renovats, especialment si ens fixem en el nou look que estrenava.

Rocío Carrasco de perfil amb el cabell curt
Rocío Carrasco s'emociona en veure els objectes de la seva mare | Mediaset

Molt emocionada, la protagonista de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', va passar una estona inoblidable durant l'hora que va durar el programa. Va veure com La Fábrica de la Tele, la productora que hi ha darrere de l'especial, recreava la que va ser la seva habitació a la casa on va viure durant divuit anys amb els seus pares, Rocío Jurado i Pedro Carrasco.

Aquest nou homenatge a la cantant, que tindrà la continuació aquest divendres a les 22:00, va ser presentat per Jorge Javier Vázquez. A més, l'especial va comptar amb quatre col·laboradors excepcionals, un dels quals va causar certa polèmica a les xarxes socials.

El gran flasca de Rocío Carrasco i Telecinco a Rocío Flores

L'escassa durada d'aquest primer aperitiu de Montealto va fer que els tertulians amb prou feines poguessin intervenir. El motiu? Que els focus no van deixar d'apuntar a Rociíto en tot el programa. Jorge Javier Vázquez va comptar amb Carlota Corredera, Belén Esteban, Valeria Vegas i Nacho Gay.

Rocío Flores amb mascareta atenent la premsa
Rocío Flores ha quedat retratada | Europa Press

Aquest últim és el director de 'Vanitatis', un portal especialitzat en cor i notícies de famosos, que Rocío Flores va denunciar fa uns mesos.

I és que 'Vanitatis' va ser el mitjà que va treure a la llum la sentència judicial sobre les agressions que la jove va infligir a la seva mare el 2013. Un incident que va acabar amb Rocío Carrasco a l'hospital i va marcar el principi del final de la relació entre mare i filla.

Nacho Gay, l'home que va guanyar la partida a Rocío Flores

Rocío Flores va denunciar l'empresa editora de 'Vanitatis' i Nacho Gay, l'autor dels articles, per un presumpte delicte de revelació de secrets. Un delicte pel qual l'article 197 del Codi Penal fixa penes d'entre un i quatre anys de presó.

Finalment, el 12 de juliol de 2021 un jutge va decretar que s'arxivés la denúncia. La sentència deia que Rocío Flores no tenia raó i que el mitjà esmentat tenia tot el dret a informar sobre la condemna que li havia caigut per maltractament.

Nacho Gay, director de 'Vanitatis'
Nacho Gay, director de 'Vanitatis', fa uns mesos va ser denunciat per Rocío Flores | Instagram

I és que el magistrat considerava que no hi havia motius per a obrir un procés per revelació de secrets.

Molta gent va interpretar el fet que Nacho Gay participés al programa sobre la casa de Rocío Jurado com una provocació de Rocío Carrasco a la seva filla.

Diego Arrabal va posar el focus en aquest assumpte mitjançant el seu canal de YouTube. Va afirmar que havia sigut un cop molt baix de Rocío Carrasco a la seva filla. I ho va fer per a posar a la palestra Nacho Gay, que ha guanyat el judici per la demanda que la jove col·laboradora li va interposar al seu dia.

Mentrestant, les xarxes socials es van posicionar a favor de Rocío Flores. El cas és que van criticar que el director de 'Vanitatis' col·laborés amb Telecinco després de posar la influencer contra les cordes amb la publicació que va fer i que tanta polèmica va generar.