Fotomuntatge de les cares de Jesulín de Ubrique i Belén Esteban

Cop dur a Belén Esteban a la televisió: Jesulín (ara sí) va a per totes

A Belén Esteban li ha agafat desprevinguda la decisió que Jesulín feia temps que meditava

A Belén Esteban se li ha aixafat tota la bona sort que estava tenint aquests darrers dies. I la culpa de tot la té la seva exparella, Jesulín de Ubrique.

Però comencem pel principi. És innegable afirmar que la de Paracuellos va arribar al saló de totes les cases d'Espanya per la seva relació amb el torero. Però, contra tot pronòstic, la relació que prometia amor i temps va acabar de la pitjor manera.

Amb una nena en comú i amb diferències entre tots dos. Però no hi ha mal que per bé no vingui. A la de Paracuellos li va venir molt bé acabar la seva relació amb Jesulín de Ubrique i ocupar les cadires de tots els programes de televisió.

El pas de Belén per Sálvame

Més de quinze anys després, Belén Esteban segueix al peu del canó. Això sí, va decidir deixar de banda el seu passat i es va centrar en el present. Al davant, anys de confessions, estupefaents i baralles amb els seus companys de televisió.

Foto antiga de Belén Esteban
Belén Esteban va arribar a enfrontar-se a la majoria dels seus companys de professió | Cedida

Fins a arribar a dia d'avui. La de Paracuellos presumeix orgullosa de tenir Andreíta i que la jove hagi decidit allunyar-se completament de la televisió. Mentrestant, la col·laboradora continua formant part de l'equip de Sálvame.

Tot i això, han estat diverses les vegades que ja ha confessat les seves ganes de quedar-se embarassada i, a més, de deixar la televisió. Si això s'arriba a complir, no serà per dedicar-se al teatre, com estan fent alguns companys de plató.

Belén ho faria per dedicar-se al complet a la seva pròpia marca. Fa aproximadament un any, Belén Esteban va donar la sorpresa i va anunciar la seva marca de salmorejos i gaspatxos.

El gran pas de Belén Esteban

Una revolució total tenint en compte que la majoria d'unitats del seu producte, fabricat a Múrcia, s'havia esgotat als supermercats.

Però això no és tot, perquè Belén Esteban, no conforme amb això, va assegurar que aniria més enllà. Va elaborar la seva pròpia marca de patates fregides i purés de verdures. Uns productes que estan esgotats a totes les cadenes d'alimentació.

Per ampliar el seu èxit empresarial, Belén Esteban ha decidit internacionalitzar els productes. Ja no només els ven a Espanya, ara també a Dubai.

Així de contenta anunciava Belén Esteban el seu gran salt. «Sempre he cregut que quan segueixes el teu cor, les coses més boniques passen. Dubai és la meva propera parada», afirmava.

Té amb el suport de la seva filla, Andrea Janeiro, i del seu marit Miguel, i això és suficient per ella. Però el que semblava ser una bona ratxa a la vida de la de Paracuellos, ha acabat convertint-se en un malson. I tot per culpa de la seva exparella, Jesulín de Ubrique.

Jesulín de Ubrique fa la vida impossible a Esteban

Després d'anys sense parlar-se, i ni tan sols dirigir-se la mirada, el torero ha tornat a la vida de Belén Esteban. I no de manera cordial.

Aquesta vegada, no és Belén la que es queixa del poc tracte que el torero té amb la filla. Ell ha estat ell mateix el protagonista de les notícies: els seus propis actes i accions l'han delatat. Però, de què es tracta exactament?

Belén Esteban i Jesulín de Ubrique
Belén Esteban no esperava la decisió que ha pres Jesulín de Ubrique | GTRES

La decisió de Jesulín d'Ubrique no ha estat altra que la de participar en un programa que veurà la llum pròximament. Serà a Antena 3 on veurem el torero enfrontar-se a proves d'habilitat amb altres companys de professió.

A més, Jesús Janeiro, que sempre ha estat competitiu i ambiciós, ho deixa clar: «Jo vinc a guanyar». Aquest 2022 pot ser l'any del rellançament mediàtic de Jesulín de Ubrique. Amb aquest programa de reptes i desafiaments extrems s'obre la porta a la tornada a televisió.

A més, ocuparà tota l'atenció d'aquí a uns mesos amb el naixement del seu quart fill. Aquest mateix dimecres, Jesús i la seva dona, María José Campanario, ja ocupen les portades de les revistes, que fan el seguiment de l'embaràs.

Jesulín de Ubrique a Antena 3
Jesulín de Ubrique vol guanyar el 'Desafío de Antena 3' | Antena 3

La decisió de tornar a la tele de Jesulín d'Ubrique ha deixat amb la boca oberta Belén Esteban, conscient que Jesús, sempre ha volgut mantenir-se en un segon pla. Què opinarà d'això Andrea Janeiro?