L'últim cop professional que afecta Sandra Barneda

Nagore Robles deixa fora de lloc a Sandra Barneda dins de l'univers Mediaset

Sandra Barneda
Sandra Barneda va presentar 'Viva la vida' durant les vacances d'estiu d'Emma Garcia | GTRES

La baixa per maternitat de Toñi Moreno al capdavant de 'Mujeres y hombres y viceversa' seria imminent i això ha obligat a Mediaset a cercar un nom que es fes càrrec de la presentació de l'espai durant els mesos que la presentadora s'absenti del seu lloc de treball. En un primer moment totes les mirades apuntaven a Sandra Barneda, el motiu no era altre que forma part del planell de col·laboradors de la casa i que des de temps enrere, no compta amb cap projecte adjudicat. Però aquesta simple lògica no ha estat suficient i la cadena ha decidit obrir una mica més la visió i apostar per un altre nom.

La direcció de Cuatro i segons informa la revista Semana, s'hauria decantat per Nagore Robles, actualment col·laboradora del programa i gran coneixedora del format, doncs hi està vinculada des de l'any 2013. Això ha fet que es guanyi l'estima dels seguidors del programa i ha estat decisiu per fer-la ascendir com a conductora de l'espai.

Sandra Barneda queda fora del projecte

La presentadora catalana ha de veure ara com la que fins fa pocs mesos era la seva parella, es queda un projecte que pràcticament portava el seu nom. Caldrà veure quins són els projectes que li presenten a Barneda dins del grup i si torna a substituir, perquè no, a Emma García al capdavant de 'Viva la vida' durant les vacances de Nadal.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari